Wirofon Ayarları

Başlatan goksu, 16 Eylül 2014 - 08:33:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

goksu

Merhaba,

Ben çok uzun zamandır Wirofon kullanıyorum (Android üstünden uygulaması ile).
Yurt dışında çalışıyorum ve memleketten evden arıyor gibi görüşüyorum. Benim için önemli bir fonksiyon.

Eskiden Linux üstünden açık kaynak uygulamalar ile de bağlanabiliyordum. ama bayağı bir süredir başarılı olmuyor.
Ayarlarda bir değişiklik mi oldu?

TTNET'in 4441444'lü numarasından ve online destek hattından herhangi bir bilgi alamadım. oradaki arkadaşlar linux'dan bahsedince veya ham yararları verirmisiniz deyince yardımcı olamıyorlarmış (ehem). ana sayfalarında da ayarları vermemişler.

TTNET wirofon uygulaması için harcayacağı kaynağa mevcut uygulamalar için ayarları verse süper uygulamalar var piyasada kullanırdık.

Neyse. Uzun lafın kısası, sizden ricam, kullanan var ise, wirofon'un bağlanmak için gerekli temel ayarlarını gönderebilirmisiniz lütfen. ideali arayabilmek, ve aranabilmek istiyorum.

Teşekkürler.
Gün

plazma

Eskiden açık kaynaklı uygulamalar ile bağlanabiliyorum demişssiniz, peki nedir bu eskiden kullandığınız uygulamalar?

biraz bakındımda win tabanlı uygulaması var wine ile mi kullanmıştınız wirofon u , yoksa android emulatoru ile mi ?

İncelemenizde fayda var özellikle son yorumları: http://serkank.wordpress.com/2011/06/08/linuxta-linphone-ile-wirofona-baglanma/