Maksimum Sesi Arttırmak?

Başlatan XRumer, 20 Şubat 2011 - 21:24:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XRumer

Bilgisayarım sesi bana yetersiz geliyor. Kısayol tuşları ya da ses simgesinden ses bir yere kadar açılıyor. Windows'ta ses sürücüsünün ayarlarını girip bütün ekolayzırları en yüksek seviyeye çekince istediğim seviyeye çıkıyordu. Ubuntu'da ise sesi sonuna kadar açıyorum ama yetmiyor, ses tercihlerine girip oradan daha da açabiliyorum. Fakat ben bunu ses simgesi ya da kısayol tuşuyla yapabilmek istiyorum. Yani aşağıdaki resimde yükseltilmemiş yazıyor ben bunu yükseltilmiş yapmak istiyorum.

killer1691

aynı sorun bendede var lütfen biri yardım etsin.

guopx

sudo apt-get install pavucontrol
Sonra pulseaudio ses denetimi adıyla seçkede aratın. Açılan arayüzdeki çalma sekmesinden o an çalan sesin düzeyini %153'e kadar artırabilirsiniz.
Başka yolları da vardı ama bulabilirsem geçerim.
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

killer1691

sistem ayarlarında ses'e gelip ordan sesi maksimuma çektiğim zaman klavyeden tekrar kıstığım zaman sesi tekrar maksimuma getiremiyorum yukarda sağda tam açık oluyor ama sistem ayarları ses e geldiğimde tekrar ses %75 civarlarında oluyor ben onu yukardan sağdan maksimuma getirebilmek istiyorum yoksa vlc player da %200 e kadar çıkmayı izin veriyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Mart 2014 - 01:55:58

demek istediğim bu

meda

Pavucontrol bilmiyordum.;D İyi oldu 14.04 sürümünde ses sabitleme ve daha bir çok özelleştirme sağlıyor kararlı sürümü an itibari ile 3 hafta daha bekleyeceğiz. 8)
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"