Site için Bir öneri

Başlatan mels, 10 Eylül 2014 - 16:46:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mels

Sevgili Ubuntu-tr ailesi, Konu için uygun başlık bulamadığım için buraya açtım. forumun sorunları çözme konusundaki işlevi tartışılmaz. Ben de forum aramalarıyla onlarca sorunumu çözdüm. Ve bu gün de yine bir sorunumu çözdükten sonra aklıma şöyle bir fikir geldi (Tabi pratikte mümkün olup olmadığını bilmiyorum): Çözülmüş başlıkların altına, benim gibi başlık açmayıp arama yaparak sorununu çözenlerin kolayca işaretleyebilecekleri "sorunum çözüldü" / "sorunum çözülmedi" veya "işe yaradı" / " işe yaramadı" gibi düğmeler olsa, böylece kaç kişinin (ve hatta kimlerin) yararlandığını veya yararlanamadığını görebileceğimiz bir bölüm konabilir mi? Pek çok açıdan faydalı olacağını düşünüyorum.
In a world without fences, who needs windows and gates?

heartsmagic

Teknik anlamda (zor veya kolay) mümkünatı vardır sanırım ancak mesele forum yazılımı olan SMF'yi iyice değiştirmeye kadar gidebilir. Fikir güzel esasında ancak forumlar için ne kadar kullanılır biraz tartışmak lazım. Esasında konu yine dönüyor dolaşıyor uzunca bir süredir düşündüğümüz ve son zamanlarda da gündeme gelen soru/cevap tarzı bir platforma çıkıyor. Etiketleme sisteminin olduğu, cevapların oylandığı bir ortam yani.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

mels

Evet anladım. Bu öneri tabi forumda ne kadar talep görür o da önemli. Veya talep görse bile dediğiniz gibi ne kadar uygulanabilir olduğu vs gibi konular da benim bilgimi aşar. Yine de teşekkürler..
In a world without fences, who needs windows and gates?

heartsmagic

Esas biz teşekkür ederiz. Yapıcı ve katkı sağlayacak önerilere her zaman ihtiyacımız var. Söylediğin öneri de aslında gayet güzel. Örneğin düğme veya etiket olsa, oraya ubuntu sürümü yazılsa, çözüldüğü çözülmediği eklenebilse falan derken insana cidden hoş geliyor bu öneri. İşte, sonra düşününce de "Yahu bu sistem biraz soru/cevap platformuna benziyor" diyor insan :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.