Manjaro Güncelleme Uygulama Yükleme Sorunu

Başlatan MTNT, 08 Eylül 2014 - 16:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MTNT

Güncelleme yapmak istediğimde aldığım hata

:: Kuruluma onay veriyor musunuz? [E/h] e
(181/181) anahtarlıktaki anahtarlar kontrol ediliyor                      [#########################################] 100%
gerekli anahtarlar indiriliyor...
:: İçeri aktarılan PGP key 4096R/, "Seblu <seblu@seblu.net>", oluşturulan: 2011-11-11? [E/h] e
hata: key "Seblu <seblu@seblu.net>" could not be imported
:: İçeri aktarılan PGP key 2048R/, "Jan Alexander Steffens (heftig) <jan.steffens@gmail.com>", oluşturulan: 2011-08-25? [E/h] e
hata: key "Jan Alexander Steffens (heftig) <jan.steffens@gmail.com>" could not be imported
:: İçeri aktarılan PGP key 2048R/, "Ronald van Haren <ronald@archlinux.org>", oluşturulan: 2011-09-10? [E/h] e
hata: key "Ronald van Haren <ronald@archlinux.org>" could not be imported
:: İçeri aktarılan PGP key 4096R/753E0F1F, "Anatol Pomozov <anatol.pomozov@gmail.com>", oluşturulan: 2014-02-04? [E/h] e
:: İçeri aktarılan PGP key 2048R/D1CEDDAC, "Laurent Carlier <lordheavym@gmail.com>", oluşturulan: 2011-10-30? [E/h] e
:: İçeri aktarılan PGP key 2048R/, "Tobias Powalowski <tpowa@archlinux.org>", oluşturulan: 2011-07-18? [E/h] e
hata: key "Tobias Powalowski <tpowa@archlinux.org>" could not be imported
:: İçeri aktarılan PGP key 2048R/EAE999BD, "Allan McRae <me@allanmcrae.com>", oluşturulan: 2011-06-03? [E/h] e
:: İçeri aktarılan PGP key 4096R/, "Felix Yan <i@felixc.at>", oluşturulan: 2012-01-20? [E/h] e
hata: key "Felix Yan <i@felixc.at>" could not be imported
:: İçeri aktarılan PGP key 4096R/, "Thomas Bächler <thomas@archlinux.org>", oluşturulan: 2011-05-04? [E/h] e
hata: key "Thomas Bächler <thomas@archlinux.org>" could not be imported
:: İçeri aktarılan PGP key 2048R/, "Timothy Redaelli <tredaelli@archlinux.info>", oluşturulan: 2011-11-28? [E/h] e
hata: key "Timothy Redaelli <tredaelli@archlinux.info>" could not be imported
:: İçeri aktarılan PGP key 4096R/9326B440, "Lukas Fleischer <info@cryptocrack.de>", oluşturulan: 2011-10-12? [E/h]

Bunun dısında uygulama yüklemeye çalıştığımdada hata alıyorum anahtarlarla ilgili bir sorun sanırım.

cokomoko

sudo pacman -Syy sonra
sudo pacman -Syudene

o da olmazsa
sudo pacman -Syyu --force
''Eğer 386BSD ben Linux'a başladığımda var olsaydı, Linux büyük bir olasılıkla olmazdı."
........................Linus Torvalds..........................
İnsanın aradığı sadece huzur ve mutluluktur, 1 numara olmak yalnız kalmak demektir ve 1 numara kalmak için birçok şeyi feda etmek zorunda kalırsın...

if

sudo pacman-key --populate archlinux ne diyor?

Quaoar

Ben direk /etc/pacman.conf dosyasındaki ilk "SigLevel = OptionalTrustDatabese" satırını "SigLevel= Never" ile değiştiriyorum. Hiç sorun kalmıyor. ;D

heartsmagic

@Quaoar, o durumda da güvenilir olsun olmasın her kaynaktan paket kurmuş olursun, fark etmeksizin hem de.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.