[Çözüldü] ppa sorunu

Başlatan Qeox, 25 Ağustos 2014 - 03:36:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Qeox

merhaba arkadaşlar ubuntu 14.04 kullanıyorum. ben ppa ile birçok uygulama yükledim. ubuntu tweak, chromium, firefox, vs. dün chrome sitesinde chome stable indirdim. otomatik ppa ekledi ve sıra uçbirimde Sources.list -d hatası veriyordu bende direk Sources.list-d içinde olan tüm dosyalarını sildim. lafı fazla uzatmadan sormak istediğim şey ppa listesi olmadan var olan uygulamalar otomatik güncelleme yapar mı ? bir sitede okudum hatayı gidermek için hepsini silin güncellemeye engel değildir denmişti. emin olmak istedim.
Geçmişim, olamadığım her şeydir..

neynefes

Sistem depo adresleri yoktu diye hatırlıyorum orda. Uygulamaların güncellemesini alamazsanız sistem güncellemelerini alınabileceğinden bahsedilmiş. Niye firefox veya Chromium u ppa ile yüklediniz? Ubuntu depolarında var bu uygulamalar.

Qeox

aslında ppa ile firefox next sürümünü indirmiştim, tekrar silip ubuntu yazılım merkezinden yükledim. hepsini öyle yaptım en azından. cevap içinde teşekkür ederim
Geçmişim, olamadığım her şeydir..

ekremsenturk

Kendi sitesinden kurulan Firefox'un kendi otomatik güncellemesi var. Depo'dan kurulan Firefox'ta bu özellik kapalı. Adressleri internet'ten bulup, tekrar ekleyebilirsin.