[Çözüldü] 13.10 yardım

Başlatan hüseyinbozan, 17 Ağustos 2014 - 16:31:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hüseyinbozan

formatı atıp 13.10 sürümünü yükledim fakat hiç * bir şey yolunda gitmiyor. hiç * bir şey yüklemiyorum. ubuntuya da yeni geçtim, başka ülkede gibiyim, neler yapabilirim düzeltmeler için. şuan flash büyük sorunum çözemiyorum. sitede gezinip bakıyorum ama bulamadım gerekli konuyu. önceki formatımda flash yükledim fakat, girdiğim site oyunun da izin ver çıktı flash için izin ver veya reddete tıklanmıyor. anlıcanız çok fazla çaresizim. yardımlarınızı bekliyorum. teamwiever misali biri pc girip düzenlemeleri yapsa çok memnun olurum :)

Quaoar

Ubuntu 13.10 desteği 17 Temmuz'da kesildi. Bu yüzden hiçbir uygulama veya dil paketi yükleyemiyorsunuz. Neden bu sürümü yükleme ihtiyacı duydunuz?

hüseyinbozan

elimde olan driver cd si buydu, önceki dönemde son sürümdü öylece kaldı. pc kullanmaya başladığım için bunu yükledim.

Quaoar

Ubuntu 13.10'u 14.04'e yükseltmeyi deneyin:
Uçbirimden "update-manager" uygulamasını çalıştırın.
Oradan ayarları tıklayın ve Yazılım Kaynakları aracına girin.
Güncellemeler menüsünü seçin.
Yeni Ubuntu sürümlerini haber ver seçeneğini aktif edin.
Ardından ayarları kaydedip Güncelleştirme Yöneticisine girip kontrol et diyin.
Eğer güncelleştirme varsa indirin ve ardından yeni bir sürüm var gibi bir uyarı vermesi gerek.
Kaynak:https://help.ubuntu.com/community/TrustyUpgrades

hüseyinbozan

hemen bakıyorum, ıngılızce cevılerı yapıcam uzun surucek azıcık :)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Ağustos 2014 - 18:42:57

hocam, aşağıdaki yolu izledim. şuan terminalde kodlar akıp duruyor, bitiminde yeni sürüme geçiş yapmış olurmuyum?

Ubuntu Servers (Recommended)

Install update-manager-core if it is not already installed:

sudo apt-get install update-manager-core

Launch the upgrade tool:

do-release-upgrade

Follow the on-screen instructions.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Ağustos 2014 - 19:10:42

SANIRIM BAŞARDIMMMMM!!!!!  ;D ;D ;D ;D teşekkürler hocam, şimdi son sürüme geçicem sanırım çok minnettarım.

if