[Çözüldü] Eclipse'i Açtığımda Error Log Bölümünde Hatalar

Başlatan firenems, 16 Temmuz 2014 - 17:19:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

firenems

Eclipse'i her açtığımda error log bölümünde bu hatalar çıkıyor, sizce bunun sebebi nedir ?

heartsmagic

Hata değil de uyarı esasında onlar. Sorun teşkil eden bir durum var mı senin için?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Kognitif Primat

Bu eski bi eclipse bug'ı. Projene sağ tıkla--Properties-->Text File Encoding Kısmını Other: UTF8 yaparsan düzelir sanırsam.
"Ve siz bize suçlu dediniz. Bizler derimizin rengi olmadan varolduk, milliyetsiz, hiçbir dine ait olmadan... Benim suçum merak etmek. Suçum insanları ne söyledikleri ve düşündükleri için yargılamak, nasıl göründüklerine göre değil. Suçum sizden daha akıllı olmamBu bireyi durdurabilirsiniz fakat hepimizi durduramazsınız."

The Mentor

firenems

Alıntı yapılan: Kognitif Primat - 17 Temmuz 2014 - 04:12:57
Bu eski bi eclipse bug'ı. Projene sağ tıkla--Properties-->Text File Encoding Kısmını Other: UTF8 yaparsan düzelir sanırsam.

Dediğinizi yaptım fakat düzelme olmadı.

İkinize de teşekkür ederim dediğiniz gibi sorun teşkil edecek bir durum yok sanırım. :)

Kognitif Primat

Arada bi türkçe karakter problemi olduğunda bu uyarıyı alıyorum ve utf 8 ile düzeltiliyor. ubuntu için ms fonts yüklemesi sıkıntı olmuştu ilk ubuntu yüklediğimde (geçen hafta :D) orada da almıştım. ama bu uyarılar çok ayrıntılı bi proje yapmıyosan bi sorun teşkil etmez.
"Ve siz bize suçlu dediniz. Bizler derimizin rengi olmadan varolduk, milliyetsiz, hiçbir dine ait olmadan... Benim suçum merak etmek. Suçum insanları ne söyledikleri ve düşündükleri için yargılamak, nasıl göründüklerine göre değil. Suçum sizden daha akıllı olmamBu bireyi durdurabilirsiniz fakat hepimizi durduramazsınız."

The Mentor

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

firenems