ubuntu 12.04 Lts kendi ekranına görüntü vermiyor harici ekrana veriyor.

Başlatan hilar06, 09 Temmuz 2014 - 16:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hilar06

Merhabalar ,ubuntu konusunda acemiyim formda sorunum için çok gezindim bir kısmını çözdük formdaki bilgiler dahilinde..

sorun şu öncelikle bilgisayar asus marka AIO  pc kendi sitesinde sadece windows 8 64 driverleri mevcut.ubuntu 12.04 lts istiyor kullanacak arkadaş , ubuntu kurulumunda dil seçenegindne sonra beyaz ekranda kalıyordu formda (grub'da nomodeset ) bubilgiyi  buldum ve seçtim kurulum ekranı geldi .daha önce o ekranda glmiyordu. şimdi kurulum tamamen bitiyor yeniden başlattıgımda sadece bir ışık ubuntu ekranı gelmiyor. ancak harici bir ekrana taktıgımda harici ekranda ubuntuyu kullanabliyorum. .. pc özellikleri intel celeron ,2 gb ram , intel celeron hd ekran kartı .yardımlarnız için şimdiden tşkler . 

heartsmagic

Aynı parametreyi denedin mi? Bir de, neden 12.04? Şu an 14.04 en güncel sürüm ve o da LTS. Belki hiç sorun yaşanmayacak kendisiyle.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hilar06

aynı parametreyi deneme ekranına kurulumdan sonra nasıl gelecegimi bilemiyorum.yeniden başlattıktan sonra kurulum ekranı gibi F6 tuşuna basıp seçecegim bir yer varmı ? varsa öyle yaparım .yoksada yapacak birşey yok . şuan bende 14.04 indiriyorum.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 09 Temmuz 2014 - 17:02:28

ubuntu 14.04 Lts kurdum çalışıyor. özel bir yazılım kullanıyormuş ondan  14.04 te deneme yapacak .çalışmasında sıkıntı çıkmazsa bunu kullansın ..S

heartsmagic

Tamamdır, eğer 14.04'te karar kılarsa geri bildirim yaparsın başlığı doğrudan kapatırız. Eğer 12.04'e tekrar dönerse bu başlıkta konuşmaya devam ederiz.

Parametreyi kurduktan sonra nasıl ekleyeceğin de şurada anlatılıyor: https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=31554.0
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.