Yeni kullanıcılara destek olacaklara bir öneri

Başlatan topal karga, 28 Nisan 2014 - 19:10:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

topal karga

Şüphesiz ki ,bu saygı gerektirir!
Başka forumlardan örnek verebilirim ama vermiyyorum.  "Kelebek" etkisi olmasın diye.
Buraya çok insan gelecek. Ubuntu en popüler distro. Amaç da bu değil mi?! Özgür yaızılımla insanları tanıştırmak?!
Bize, bizim de ilk öğrenmeye başladığımız zaman yaptığımız hataları soracak kullanıcılar olacak. Ya küçümseriz ya da empati kurarız. Sonuç  olarak; alay edersek cehaletiyle, aslında kendimizle alay ederiz. Bir doktor gibi :) kişiyi önemsemden , bildiklerimizi karşımızdakine küçümseyerek iletirsek, ulaşamayız. ulaşamazsınız.  oh babe!

Etik; bilgimizi, bildiğimizi tartışmaya açık paylaşmak ve bu bitmeyen, kendini yenileyen oluşumun "ek"i olarak dikte etmek, estetik; "linux", "ubuntu","debian" ruhunu temsil edecek iletişimlerdir. bu da "sen yoksan ben de yokum" tabanında olmalıdır. sen üstüne çıktığında, yoksun artık.
ex nihilo nihil fit!

Unicode

Şüphesizki Katılıyorum.

cagriemer

Konuyu dogru bolume tasiyip, basliklari duzenledim. Iletilerdeki duzenleme o nedenledir, icerige dokunulmamistir.

friendship

Bildiklerimi sizinle seve seve paylaşırım ,sen ögrenirken bende ögreniyorum   vazgeçmeyin ve özgürlüğün tadını çıkarın.
Ögrenmek amaciyla bakmazsaniz ögrenemezsiniz.

heartsmagic

Ekşi tadında olmuş..

"Uzaktan davulun sesinin hoş gelmesi"
"Çok konuşup icraat yapmayanlar"
"Ortaya söyleyip, uzaktan seyredenler"
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

atropin6

Bu siteden çok faydalandım.Toplamda 15 gündür ubuntu kullanıyorum ama günde 4-5 saatimi bu sitede geçirdim.Bayağı faydalı bilgiler öğrendim. Genelde de insanların birbirlerine yardım ederken belirli bir saygı seviyesinde yaklaşmalarıda çok hoşuma gitti. Umarım bu hiçbir zaman değişmez...