Ubuntu 12.04.3 Çözünürlük Sorum :)

Başlatan CapSCare, 19 Ocak 2014 - 00:53:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CapSCare

Merhaba arkadaşlar  :)

Ben 1 hafta önce Ubuntu 12.04.3 kurulumunu yaptım ve bir sorunla karşılaşmadım driver vs. gibi fakat size bir danışmam gerektiğini düşündüm bir konuda her neyse direk sorumu söyleyeyim :)

Arkadaşlar, ben ekranım yüksek çözünürlük destekleyen güzel bir ekran onu geçelim bilgisayarımda normal şeylere yeten bir sistemi var ama çözünürlük ayarlarına baktığımda 1024*768 son olarak gözüküyor ben gerçekten çok araştırdım fakat bana yarıyacak bir bilgi bulamadım bunu uçbirim den yükseltebilirmiyiz veya bir ayarı, sistemle oynadıktan sonra bir değiştirme şansımız varmı onu sormak istedim :)

Konuyu yanlış yerde açtıysam çok özür dilerim kusuruma bakmayın.

Ama kısa sürede Ubuntu'ya destek için yazılarımı başlatıcam :)

Çıktı isteyen varsa hemen veririm...

heartsmagic

@CapSCare, merhaba. İlk olarak şunu belirtelim forumda gereksiz yere renkli, koyu harfler kullanmıyoruz. 36 "punto" büyüklüğünde yazılar ise hiç kullanmıyoruz. Renktir, kalınlıktır, büyüklüktür sadece gerektiği zaman gerektiği yerde kullanılmalı.

Sorununa gelince, elbette bizlere bilgi lazım, bunun için de çıktıları görmeliyiz. ekrankomut

Ayrıca, konunu yanlış yerde olduğu çok açık değil mi? "Temel Bilgiler / Kullanıcı Tavsiyeleri (Lütfen Soru Sormayın) »"
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

syaman