MySQL MYTOP hakkında

Başlatan LugiHaue, 14 Şubat 2014 - 18:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LugiHaue

MySQL MYTOP kurulumu ve kullanımı hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı acaba ? İnternette araştırmalarımda hep aynı içerikler var. Sürekli aynı içerik kopyala yapıştır şeklinde farklı başlıklarda yayınlanmış. Localhost'umda projelerimin sql sorgularını izlemek / test etmek istiyorum.

sudo apt-get install mytop

kodu ile kurulumu yapıyorum. Ondan sonra

mytop -u username -p password

şeklinde giriş yapıyorum.  Ondan sonra ne yapmam gerekiyor pek bilgim yok ubuntuda da yeniyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
''Bu genç Ricky mavi mi yoksa siyah kalem mi istediğinizi hatırlamaz ; Ancak yakındaki restaurantın baş garsonunu ezerken Tanrı gibiydi..

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

LugiHaue

Hocam valla ingilizcem sıkıntılı o yüzden bu konuyu açma gereği duydum. Genede paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
''Bu genç Ricky mavi mi yoksa siyah kalem mi istediğinizi hatırlamaz ; Ancak yakındaki restaurantın baş garsonunu ezerken Tanrı gibiydi..

heartsmagic

Bu durumda ikinci verdiğim bağlantının çevirisi işini görecektir, güzel güzel anlatmış gibi. Vakit olsa da çevirsek keşke ya da biri özetlese.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

LugiHaue

Valla hocam süper olur 1 tane konuda bile olsa türkçe bir kaynak kazandırmış oluruz. Bu işi yapan kişinin mutlaka ingilizcesi olmalı bence buna inanıyorum ben ama şimdi ingilizce eğitimi ile uğraşacak vaktim pek yok maalesef. O yüzden arada bi bu sıkıntıyı geçiyorum :)