[Çözüldü] Açılmayan Ubuntu'daki dosyalarıma ulaşabilir miyim?

Başlatan son_nefes, 09 Nisan 2014 - 20:46:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

son_nefes

merhaba arkadaşlar bilgisayar hiç bir şekilde açılmıyor. bende bilgisayar live cd olarak açtım ama bi kaç dosyayı alamıyorum kopyalayamıyorum yardım edermisiniz benim için çok önemli teşekürler.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 09 Nisan 2014 - 21:02:24

koplayamak yada açmaya çalışrken dosyayı bu hatayı veriyor  This location could not be displayed.
You do not have the permissions necessary to view the contents of "lünix ubuntu kurulumdan sonra gerçecekler". yardımlarınız için teşekür ederim bu dosayar  cok değerli benim için yardımlarınız için teşekürler.

empax

Canlı CD ile açılan sistemde terminale şu komutu verin ve yönetici yetkisi ile açılan dosya yöneticisinden(nautilus) kopyalama işlemini tekrarlayın.
sudo -H nautilus
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

son_nefes

evet şuan dosayalra erşe biliyorum sistem ingilzice rica etsem biraz daha yardımcı olabilirmisiniz

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 09 Nisan 2014 - 21:27:48

tecrübeli olmayınca yaptıgım hatanın farkına vardım. farlı bi pencereden kopyalama yapınca olmuyormuş yardımlarınız için çok teşekürler dosyalarım elimde kalmış oldu.

empax

Rica ederim. Çözüldüyse; cozuldukonusu
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|