Digital Ocean "You owe"

Başlatan GmLksZ, 12 Aralık 2014 - 23:14:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GmLksZ

Arkadaşlar merhaba, ben digital ocean'dan vps kiralamıştım. Gayet güzel kullandım memnun kaldım fakat şöyle bir durumla karşılaştım. Size bir danışayım dedim. Benim toplamda $15 dolarım vardı. Aylık $5 dolarda 3 ay kullandım fakat -benim bildiğim- havuzumda ki paranın sıfırlanınca bana verilecek hizmetinde duracağını tahmin ediyordum. Bugün siteme girdim aktifti. Sonra hesabıma girdim ve ödemelere tıkladım. Normalde benim kredimin "0" gözükmesi gerekirken, o yerde bir fiyat ve altında "You owe" yazıyordu. Anlaşılan ben borçlanmışım digital ocean'a ?

Şimdi 2 adet sorum olacak;

1-) Normalde bu sistemin kredim bitince durması gerekmiyor muydu ?
2-) Ben bu bana borç gözüken kısmı ödemesem ne olur ?  :o

[eklenti yönetici tarafından silindi]

heartsmagic

1. Hayır, hizmet durmuyor DO'da, gördüğün gibi devam ediyor ve borçlanıyorsun. Senin örneğinde kötü bir durum gibi algılanabilir ancak esasında esnek olduğu için çok kullanışlı bir yöntem bence.
2. Ödemesen ne olur? Öncelikle ayıp olur :) Yasal olarak neler olabilir bilemiyorum, netice olarak Türkiye'de yaşıyorsun(?). Hiçbir şey de olmayabilir, kapına bir gün borç bildrisi de gelebilir, sonuç olarak burada bir yerle çalışıyor da olabilirler. Zaten ufacık bir meblağ kendisi, ödeyip hem borçtan kurtul hem de ayıp olmasın bence :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.