[Çözüldü] virüs çeşitleri

Başlatan pergamon, 01 Nisan 2014 - 20:59:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pergamon

Sayın arkadaşlar ben uzun zamandır xp işletim sistemi kullanmaktaydım. yaklaşık 15 gün önce linux işletim sistemlerini defalarca kaldırıp kurdum kurcalamaya çalıştım bu forumu elimden geldiğince inceledim çok da faydalandım. sonunda ubuntu 12.04 sürümü ile devam etmeye karar verdim ve bilgisayarıma kurdum ve kullanıyorum alışmaya çalışıyorum xp üzerinde çalıştırdığım donanımlarımdan sadece skystar3 tv kartımı çalıştıramıyorum forumda bunun zor olduğunu okudum neyse.. benim asıl sormak istediğim chromium tarayıcı ile internete giriyorum clamavtk ile bilgisayarımı taratıyorum her seferinde aşağıdaki zaralılar bulundu diye listeliyor ben linux sistemlerinin virüs açısından güvenli olduğunu okudum bu zararlılar hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.                     PUA.JS.Xored    PUA.Script.Packed-1   PUA.Phişing.Bank    PUA.Script.Packed-2                                                                                                                                                   

sipazilla

Zararlılar win işletim sistemine ait, şuan kullandığınız sisteme herhangi bir zararı olmaz fakat taşınabilir bellek veya dosya transferi aracılığıyla win sistemlere zarar verebilirsiniz.

pergamon

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler sizler sayesinde linüx de ufkumuzu genişleteceğiz

heartsmagic

Çözülen başlıklarımız için: cozuldukonusu

Küçük not: "Linüx" değil "Linux" :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.