IBM Rational Software Architect for WebSphere Software V 7.5 Kurulum Hatası

Başlatan sf-ooh, 15 Şubat 2014 - 20:08:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sf-ooh

Merhabalar,

Ubuntu 12.04 sisteminde yazılımı kurarken bu hatayla karşılaştım. Linux işletim sistemini daha yeni yeni kullanmaya başladığım için tam olarak hata nerden kaynaklanıyor bilmiyorum. Forum içerisinde 1-2 başlık altında farklı hatalar üstünde durulmuş. O hataları bende aldım. Uyguladıktan sonra tekrar bu hatayı aldım.

IBM® WebSphere® Application Server V7 (32-bit) Test Environment 7.0.0.29 cannot be installed into any package group.

CRIMA1071E: The installation package 'IBM® WebSphere® Application Server V7 (32-bit) Test Environment' requires components supplied by other packages.
The required components might be supplied by the specified features of the following installation packages:
Package: Rational Application Developer 7.5 -- Features: Tools for WebSphere® Application Server, version 7.0
Package: Rational Application Developer 8.0 -- Features: WebSphere® Application Server, version 7.0 development tools
Package: The following packages cannot be installed into the same package group: IBM WebSphere Application Server Version 7.0 (32-bit) Test Environment IBM WebSphere Application Server Version 7.0 (64-bit) Test Environment.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
Kolay gelsin.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

heartsmagic

Yanlış mı anlıyorum yoksa Rational Application Developer 7.5 veya 8.0 kur demeye mi getiriyor sana?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.