[Çözüldü] Firefox 9 eklenti yükleme problemi

Başlatan welldive, 16 Ocak 2012 - 12:04:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

welldive

Merhabalar, ubuntu 11.10 ve firefox 9 sürümünü kullanıyorum.

Sorunum şu dün akşam dan beri firefox a hiçbir eklenti  yüklenmiyor. Bunun nedeni hakında bilgisi olan varmı ?

NOT : sync yaptım acaba o da sorun teşkil ediyormu ???

ilginize şimdi den teşekkürler ...

heartsmagic

Firefox ayarlarını geçici olarak sıfırlayalım, yedekleyelim. Firefox'u kapat ve şu komutu uygula:
mv ~/.mozilla ~/.mozilla.yedek

Sonra Firefox'u aç, eklenti kurmayı dene. Eğer sorun olmazsa yedeğinden geri döneriz, ardından kurulu eklentileri kapatıp tek tek denersin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

welldive

Selam , öncelikle ilgine çok teşekkür ederim , dediğini uyguladım fakat sonuç alamadım , makinama yeni format attım ve ubuntu 11.04 den 11.10 a geçiş yaptım.
sync yapıp tüm kayıtlı şifrelerimi geri aldım ve ondan sonra eklenti kurmayı deniyorum fakat downloading yazıyor ve sonra uygulamyı kurmuyor error veriyor.
Sanırım sorun sync yapmaktan kaynaklanıyor. Tüm ayarları sıfırladım, sync kaldrdım ve sorun hala devam ediyor...

heartsmagic

sync dediğin nedir? Bir eklenti mi? Eğer öyleyse benim önerdiğim yöntem eklentileri sıfırlar. Senin sıfırlamadan sonra böyle bir sorun yaşamaman gerekir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

welldive

Öncelikle ilgine teşekkür ederim, dünden beri uğrasıp durdum ve en sonunda sorunu çözdüm. Problem DNS den kaynaklanıyor. Ben google dns lerini ayarlamıştım öntanımlı olarak ve bunu kaldırdıktan sonra eklenti kurmayı başardım, tekrar teşekkürler...