[Çözüldü] Nautilus

Başlatan tlg, 02 Aralık 2013 - 20:39:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tlg

Yönetici kipi ile nautilus'a girmeye çalıştığımda daha pencereyi görmeden çöküyor.
gksudo nautilus
çıktısı
(nautilus:2021): Gtk-WARNING **: Failed to register client: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.gnome.SessionManager was not provided by any .service files

(nautilus:2021): GLib-GObject-WARNING **: gsignal.c:2475: signal 'slot-added' is invalid for instance '0x1b0c270' of type 'GtkMessageDialog'

(nautilus:2021): GLib-GObject-WARNING **: gsignal.c:2475: signal 'slot-removed' is invalid for instance '0x1b0c270' of type 'GtkMessageDialog'

(nautilus:2021): GLib-GObject-WARNING **: invalid cast from 'GtkMessageDialog' to 'NautilusWindow'
**
ERROR:nautilus-window.c:2095:nautilus_window_get_slots: assertion failed: (NAUTILUS_IS_WINDOW (window))

Alt + f2 ile girmeye çalıştığımda yine aynı sorun oluyor ancak bu işlemden sonra sistem kitleniyor zorla kapatmak durumda kalıyorum
Arch Linux kullanıyorum.

meda

"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

tlg

Anladım, teşekkür ederim. Sorunsuz açıldı :)

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.