[Çözüldü] Macro / Fare-Klavye Kayıt-Oynatma Programı

Başlatan @KorsaN, 10 Kasım 2013 - 04:58:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@KorsaN

Başlıkta da belirttiğim gibi Jitbit Macro Recorder gibi bir program arıyorum fare hareketlerini kayıt edip saatlerce dejavu yapabileceğim bir uygulama sunar mısınız?
ve tar.gz dosyaları yüklemeyi bir türlü başaramadım bu konuda da bana yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

furkankalkan

Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

if

@dewilman'ın önerisine baktın mı @@KorsaN?

@KorsaN

Alıntı yapılan: if - 16 Kasım 2013 - 01:16:19
@dewilman'ın önerisine baktın mı @@KorsaN?

Baktım siteye ama yükleyemedim o sitede ne kadar kod varsa konsola yazdım bir şey olmadı ben uygulama yüklemeyi bilmiyorum konsoldan google çeviriden ne yapılması gerektiğini türkçe olarak okuyorum ama olmuyor yapamıyorum ve sanırım bu uygulama kodlar üzerinde çalışıyor
JitBiT Macro Recorder tarzı bir uygulama arıyorum dili arapça çince bile olsa bu tür programlarda herşey ezberedir ve basittir  neyse diğer bilgisayardan kurup onu açık bırakayım macroya.

furkankalkan

@@KorsaN program yüklü değil sizde. O yüzden çalıştıramadınız sanırım.  Önce

sudo apt-get install xmacro
komutunu çalıştırın. Eğer VNC ile sisteminize bağlanma ihtimaliniz varsa söz konusu programı diğer işletim sisteminizde çalıştırarak kullanabilirsiniz.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

@KorsaN

Alıntı yapılan: dewilman - 16 Kasım 2013 - 16:13:36
@@KorsaN program yüklü değil sizde. O yüzden çalıştıramadınız sanırım.  Önce

sudo apt-get install xmacro
komutunu çalıştırın. Eğer VNC ile sisteminize bağlanma ihtimaliniz varsa söz konusu programı diğer işletim sisteminizde çalıştırarak kullanabilirsiniz.

Evet oldu sanırım başlangıça attı test ettiğim makroyu  not defterinden açıp eski yaptığım makroları ekledim çalıştı teşekkürler yardımınız için sorunum çözüldü.