LoL market sorunu

Başlatan unpredict, 14 Haziran 2013 - 17:52:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unpredict

Arkadaşlar wine ile league of legends'i yükledim oyuna girdim denemek için eğitim oyununa girdim markete bastığım anda uyundan atıyor oyun kapanıyor ve bug raporunu göndermek istermisiniz diye soruyor neden kaynaklanıyor aceba playonlinux üzerinden yüklediğim zamanda türk server'ını görmüyor.

Kısaca:

Wine ile yüklediğim zaman giriyorum gayet iyi çalışıyor markete bastığımda sorun çıkarıyor oyundan atıyor ve bug raporunu yollamak istermisiniz diyor.

Playonlinux ile yüklediğim zamanda serverlarda 3 serverı görüyor türk serverını görmüyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 14 Haziran 2013 - 22:17:12

Yardımcı olabilecek kimse yokmu

heartsmagic

Uygulamayı uçbirimden açıp çıktı veriyor mu diye bak lütfen. Çıktıyı da buraya aktarırsın.

wine /nerede/falanca/bu/uygulama.exe

Yol olarak haliyle ev dizini içindeki .wine dizini içinden bir yerleri vereceksin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

unpredict

unpredict@UnpredicT:~$ cd .wine/drive_c/Riot Games
bash: cd: .wine/drive_c/Riot: Böyle bir dosya ya da dizin yok
unpredict@UnpredicT:~$ cd .wine/drive_c/Diablo
unpredict@UnpredicT:~/.wine/drive_c/Diablo$

@heartsmagic yukarıdaki çıktılarda LoL Riot Games dosyasının içinde ancak c ye kadar terminalde giriyor Riot Games dosyasını görmüyor ama aynısını c ye kadar girip diablo dosyasını denediğim anda direk giriyor aşama aşamada denedim ancak Riot Games i gene görmüyor içine girmiyor

heartsmagic

Arada boşluk var. Kabuk için boşluk kullanılacaksa özel bir şekilde yazılmalı yoksa boşluk bırakıldığında iki farklı parametre gibi algılanır.

cd .wine/drive_c/Riot Games

Böyle yazdığında cd komutu .wine/drive_c/Riot dizinini arıyor önce ve bulamıyor haliyle. İkinci parametre olarak algılanan şeyse anlamsız kalıyor. Üç farklı yoldan yapabilirsin.

1. TAB kullanmak
cd .wine/drive/C/Rio dediktan sonra TAB'a basarsan kendisi tamamlar kabuk. Esasında tüm dizinleri, dosya isimlerin, komutları tamamlar. Yani sen .win dedikten sonra TAB'a basarsan o wine yazar ve böyle devam eder. TAB kullanırsan boşlukları kendisi tamamlar.

2. Kaçış karakteri
Yukarıdaki öneriyi uygularsan rahat edersin, fakat ben elle yazarım diyorsan şöyle oluyor:
cd .wine/drive_c/Riot\ Games

Kısacası boşluk için kaçış kullanman lazım ki o da \ ile oluyor. Bir adet boşluk bırakabilirsin kaçış karakterinden sonra. TAB da bu şekilde tamamlar

3. Tırnaklar
cd ".wine/drive_c/Riot Games"
şeklinde tırnakların içinde yazabilirsin kaçış karakteri olmadan.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

unpredict

@heartsmagic konuya geç dönüş yaptığım için özür dilerim gerek kalmadı sildim oyunu