Urban Terror, Türk Oyuncular İçin Sunucu?

Başlatan yakusha, 15 Ağustos 2013 - 19:09:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakusha

Güçlü bir ekran kartı olmayan Laptop'um ile oynayabildiğim ender oyunlardan birisi Urban Terror. Sunucular arasında hiç Türk sunucu yok, ilginç bir şekilde pek Türk oyuncuya da denk gelmiyorum.

Acaba bunun bir sebebi var mıdır?
Artık bu forumu kullanmıyor.

yakusha

3 gün geçti, cevap veren olmadığına göre soruyu şöyle güncelleyebiliriz...

Urban Terror için bir server kurmanın yıllık maliyeti kaç lira olur, bir bilgisi olan var mıdır?

heartsmagic

Esasında yazmadım geçen gün gördüğümde, ancak ilk sorun için karalayayım bir şeyler. Eskiden vaktim varken oynadığım nadir oyunlardandı UT. Fakat gün geldi hileler artmaya başladı olayın tadı kaçtı. Açıkçası bakınmadım da daha güzel sunucular vs için. Yoksa ara ara oynamak ve stres atmak için güzel oyunlardır UT gibi oyunlar.

İkinci soruna gelirsek:

Alıntı Yapwell for our server which currently averages out about 20player for most of the day (but spiking to 32 for a few hours a day) we use up about 200 GB per month per server
20 players would probably require arround 600Kbit/s upload speed for stable game play.
600Kbit/s sustained 24/7 would be around 190GB per month
http://www.urbanterror.info/forums/topic/25716-bandwidth-usage/

En büyük etken bant genişliği diye bu bilgiyi geçtim (yanlışım varsa biri düzeltsin). Orta ölçekli bir sunucu ve yeterli bant genişliği sağlandığında hesap kitap yapılabilir etraftaki barındırıcılara göre.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

yakusha

- Hileler
- Yüksek Bant ihtiyacı
- Ping sebebiyle Konum/Lokasyon

Bu tesbitlere göre birkaç kişinin kafasını ütüleyebilirim artık.

Teşekkürler.

KemalALKIN

4.1 ile TR sunucular vardı bir kaç tane. 4.2 ile hiç denk gelmedim sanırsam 4.1 ile uyumlu onlar veya tamamen kapandılar. Sebebi ise pek giren olmuyordu genelde son yıllarda o sunuculara.
www.tckemal.ist

yakusha

Şöyle bir hizmet sağlayıcı buldum,
https://www.gameservers.com/order/step2.php?game=103&type=private&players=10

Evet, ben de pek Türk oyuncuya rastlayamadığım için Çek sunucusunda botlarla takılıyorum.

Yurt dışında olunca bazı şeyleri parayla dahi bulamıyor insan, mesela Türkçe konuşan birileri gibi :)