League of Legends Sunucu Sorunu

Başlatan cenkeroge, 21 Haziran 2013 - 02:47:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cenkeroge

Merhaba, günlerdir ve gecelerdir aklımı kurcalayan wine ve playonlinux sayesinde oyunu kurmayı başardım. Henüz oyun yamaları (patch) indirme aşamasında sunucu seçmek istedim ve birde ne göreyim? Hatta ne görmeyeyim? Türkiye sunucusunu göremedim. Polonya Ingiltere Amerika vs var ama Türkiye sunucusu yok. Indirip kurmayı başaran ve oynayan varsa şu konuya bir el atında içim rahatlasın. Türkiye sunucusu yamalar indikten ve kurulduktan sonra mı ortaya çıkıyor? Yoksa hiç çıkmıyor mu? Yani bu bir sorun mu? Çözümü var mı?

düzeltme: arkadaşlar yamalar yüklendi fakat dediğim gibi bölge olarak (region seçiminde) Türkiye gözükmüyor.
acemilik dönemide bitecek :)

cankemik

Aynı sorunu yaşıyorum.. Çözüm bulabildin mi ?

Deadpool

Çözüm şu şekilde olacak windowsa kurulmuş lol dosyalarını playonlinux'un içine kurduğu lol dosyalarının yerine kopyalayacaksınız. Şu ana kadar böyle yaptım ve sorun yaşamadım.

karboran

Ben Linux'a geçtikten sonra üzerinde LeagueOfLegend kurma konusunda pes ettim ve oyunu bıraktım. Oyun moyun oynamıyorum 7 aydır . Hayatım değişti :)
TEŞEKKÜRLER LİNUX :). Ömrümden 7 senemi yiyen windows ve oyunlarından kurtardığın için :).
Kabin basıncı düştü motorlarda arıza !
Vakit süratle aksın hakimiyet kur nabıza !
İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi ,
Bu mektup varmıcak hayalini kurduğun kıza !