OnePlus One için Ubuntu Yayınladı

Başlatan OnLive, 14 Mart 2016 - 18:47:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OnLive

OnePlus One için Ubuntu Yayınladı

Amiral gemi katili olarak hayatımıza giren OnePlus One, CyanogenMod kullanan ilk telefon olarak dikkat çekmişti. Şimdi ise OnePlus One için Ubuntu kullanıma sunuldu.

2014 yılında amiral gemi katili olarak tanıtılan OnePlus One modeli, CyanogenMod ile çalışan ilk telefon olarak tanıtılmıştı.

Sunduğu üst seviye donanımı uygun fiyatla buluşturan OnePlus One satışa sunulduğu ülkelerde büyük ilgi görürken daha sonrasında CyanogenMod ile olan ortaklığını bitirmiş ve OnePlus 2 modelin beklediği ilgiyi görememişti.

Ancak OnePlus One halen desteklenmeye devam ediyor. Linux tabanlı sevilen mobil işletim sistemlerin olan Ubuntu ise OnePlus One modeli için ilk sürümünü yayınladı.

OnePlus One için Ubuntu Yayınlandı!

Daha önceleri de gündeme gelen OnePlus One için Ubuntu sürümü nihayet yayınlandı. Yayınlanan ilk sürümde her ne kadar tüm fonksiyonlar çalışmasa da teknoloji severler için bu güzel bir gelişme diyebiliriz.

OnePlus One için yayınlanan ilk Ubuntu sürümünde genel olarak işlevler çalışsa da kamera, GPS, video kod çözücü ve Bluetooth henüz çalışmıyor. Ancak ilerleyen sürümlerde bu fonksiyonlarında çalışacağına şüphe yok.

(Kaynak)
"People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world." ― rms

beyfendi01

Şuan Türkiyede satışta olan ubuntu telefon varmı?

meda

"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

AmigaMan

Biraz daha dişimizi sıkacağız 2023 te gelecek ubuntu telefonlar

ahmet_matematikci

Alıntı yapılan: AmigaMan - 15 Mart 2016 - 08:49:49
Biraz daha dişimizi sıkacağız 2023 te gelecek ubuntu telefonlar

ciddimisiz 2023 derken ??? :o
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

AmigaMan

Serzenişte bulundum bir türlü gelmiyor ülkeye ubuntu cihazları bekleye bekleye bi hal oldum

barış

Alıntı yapılan: AmigaManSerzenişte bulundum bir türlü gelmiyor ülkeye ubuntu cihazları bekleye bekleye bi hal oldum
Gelmemesi gayet normal. Kimse kullanmaz çünkü. Android'i bile geçtim Samsung vs Apple kavgasına dönüştü iyice bu durum. Özellikle bizim insanımız öyle farklı cihazlara ilgi göstermiyor. Kafalarında soru işareti kalsın istemiyorlar. Bundan ötürü firmalar para verip stoklu çalışmak istemiyorlar çünkü eritemeyecekler o stokları. Çok zor yani gelmesi... Birinin gözünü karartıp getirmesi lazım. Başka türlü mümkün görmüyorum.