[Çözüldü] Çoklu masaüstü geçişinde 3B animasyon yok

Başlatan betseg, 17 Haziran 2013 - 14:32:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betseg

Başka masaüstlerine geçerken 3B animasyon yok ve bununla ilgili bir ayar bulamadım. Acaba Unity 3D değil de 2D mi kullanıyorum? Önceki konulara baktım ama nasıl bulabileceğimi anlayamadım.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

betseg

Evet, küp. Compiz'i indirip http://askubuntu.com/questions/86977/how-to-correctly-enable-desktop-cube-in-unity-3d buradaki şeyleri yapmayı denedim ama 4. aşamada takılıyorum, orada "cube" ve "rotate" diye bir şey yok.

Resim de ekleyeyim:

Pasif eklentiler ise boş.

decent

Bilgi:
Unity etkin durumdayken varsayılan olarak Desktop Cube ve Rotate Cube eklentileri pasif durumdadır.

Bağlantıda belirtilmiş:
Alıntı yapılan: http://askubuntu.com/questions/86977/how-to-correctly-enable-desktop-cube-in-unity-3d
...
5. From the Disable Plugins List, Enable the following plugins: cube, rotate
...

betseg

İşte, disable bölümünde hiçbir şey yok.

decent

Bağlantısını verdiğin anlatımı aynı sırayla uygulayıp resimleri ve çıktıları buraya geçer misin ?

betseg

2. komutu yapmayı unutmuşum, düzeldi.

Düzenleme: Ctrl+Alt+(yön tuşu) yapınca geçmiyor.

decent

Not:
Özellikle compiz ile ilgili değişikliklerden sonra oturumu kapatıp açınız.

betseg

if

@betseg, "... düzeldi." demişsiniz. Düzelen neydi? 3B geçişi olmuyor mu hâlâ?

betseg

"'Pasif eklentiler'e bir şeyler geldi" anlamında idi, hala 3B geçiş yok, Ctrl+Alt+(yön tuşu) yapınca geçmiyor, başlatıcıdaki masaüstleri simgesine basıp da geçiş yapabiliyorum anca. Ctrl+Alt+Shift+(yön tuşu) da çalışmıyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 23 Haziran 2013 - 19:19:25

Tamam, düzeldi.

if

betseg

ctrl+alt+(alt/üst yön) yapınca geçmiyordu sadece sağ/sol geçiyordu. Yatay 4 tane yaptım. 2×2 şeklinde değil. Öyle oldu.