Ubuntu 13.4 Hakkında

Başlatan ByDost, 07 Haziran 2013 - 04:38:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByDost

Bundan önceki sürümde bu kadar sıkıntı çekmemiştim. Bir kaç soru sormak istiyorum.

• x64bit sürümünü kullanmaktayım. Ati Redeon  HF x5 ekran kartı driverini nasıl kurabilirim?
  • Eski sürümde "Evrensel Erişim" kısmında yazı fontunu küçülte biliyordum. Şuan yazılar bana çok büyük geliyor. Yani tarayıcımın üzerinde site adresleri v.s falan. Bunu nasıl kücülteceğim?
  • Ayrıca anakartımın yazılımlarınıda kurmak istiyorum "Gigabyte G31M-ES2L"
  • Kurduğum driverların saatin olduğu kısımda çıkmasını istiyorum bunu nasıl yapacağım?
  • Oynadığım 2-3 oyun var bunlarıda kullanmak istiyorum
Şimdilik aklıma gelen bunlar. Sorunlarım biraz size kolay yada olmayacak bir şey açısından gelebilir. Ubuntuyu 2 aydır kullanıyorum pek fazla bilgim yok. Bu yüzden bilgiye ihtiyacım var.
Cevaplarınız için çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

if

@ByDost, bir başlık altında birden fazla sorunu çözmemek forum adabımızdır. Sorularınızın her biri için farklı konular açın, oradan devam edelim.

Anakart sorusuna burdan devam edelim. Anakart'ın ne yazılımını kuracaksınız? Anakart için bir şey kurmaya gerek olduğunu sanmıyorum.

ByDost

Alıntı yapılan: if - 07 Haziran 2013 - 20:15:51
@ByDost, bir başlık altında birden fazla sorunu çözmemek forum adabımızdır. Sorularınızın her biri için farklı konular açın, oradan devam edelim.

Anakart sorusuna burdan devam edelim. Anakart'ın ne yazılımını kuracaksınız? Anakart için bir şey kurmaya gerek olduğunu sanmıyorum.

eski başlığımı bulamadığım için açmak zorunda kaldım. Uykusuzluktan konuyu alakasız yere açmışım da diye bilirim.  Bir çoğu yazılımın Windows uyumlu olduğu için çok sıkıntı çekiyorum. Örneğin adobe master collections bilgisayarımda olması gerekiyor. Web tasarım ve yazılım işleriyle ilgilendiğim için.

sipazilla

Alıntı YapÖrneğin adobe master collections bilgisayarımda olması gerekiyor
Adobe bu ürün için linux desteği sağlamıyor yani normal şekilde kuramazsınız. wine ile kurmaya çalışırsınız ama kursanız dahi verimli çalışmaz. web tasarım işleriyle uğraştığınızı söylüyorsunuz arayüz tasarımı ile uğraşıyorsanız inkscape ve gimp, kod kısmıyla uğraşıyorsanız gedit olmadı geany oda olmadı eclipse, netbeans var.  yani işin özü aslında size adobe master collections lazım değil özgürlük lazım ;)

ByDost

Çok teşekküler bunları deniyorum hemen.:)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 11 Haziran 2013 - 13:10:56

Yazılar çok büyük :) bunları nasıl küçülteceğim? :( 12.10 sürümünde Erişim'den yapıyordum. Normal olan yazı stillerini "küçük" diyerek seçiyordum.Bunda yazıları nasıl küçülteceğim :'(

heartsmagic

Alıntı yapılan: if - 07 Haziran 2013 - 20:15:51

Aynı şekilde yapabiliyor olman lazım. Sorun çözünürlük vs. olmasın? Ancak, yukarıdaki ricamız hâlâ geçerli.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.