[Çözüldü] Google Chrome tarayıcıda giriş yapamama sorunu

Başlatan Aaron, 08 Haziran 2013 - 04:08:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aaron

Merhaba. Google Chrome tarayıcıyı henüz kurdum fakat kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapamıyorum. İki bilgi de doğru olmasına rağmen giriş yapamadan aynı ekrana tekrar geri dönüyorum. Aşağıda bulunun giriş yapamama durumda kullanılan yönergelerin hepsini denedim hala giriş yapabilmiş değilim. Bu nedenle tarayıcımı senkronize edemiyorum. Aklına parlak bir fikir gelen olursa lütfen paylaşsın. Eğer bu girişi yapamazsam dünya benim için yaşanılmaz bir yer olacak. Saygılar.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 08 Haziran 2013 - 05:02:17

Her zamanki gibi ilk heyecanıma yenik düşerek forumda arama yapmayı akıl edemedim. Daha sonra bu heyecanımı bastırıp aramaya koyuldum. Gördüm ki benden önce bu sorunu yaşayanlar ve çözüm üretenler olmuş. Söyledikleri yolu deneyerek sorunu çözmeye çalıştım fakat 13.04'te söylenenler bir işe yaramadı. Fakat yaptığım çıkarım neticesinde Chrome tarayıcıyı -Türkçe- sildim ve tekrardan İngilizce olarak kurdum. Bu şekilde çözdüm sorunu. Anladığım kadarı ile Google Türkçe'yi sevmiyor.