Kubuntu Flash Çift Monitör Sorunu

Başlatan Madconfig, 07 Haziran 2013 - 23:22:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Madconfig

Merhaba arkadaşlar Kubuntu kullanıcıyım Flash Playerda Bir sorun yaşıyorum. Google'da sürekli aradım fakat sonuç bulamadım arama terimlerinden kaynaklı sanırım. 

2 Monitörüm var.

2. monitörde Büyütmek istediğim Flash Player 1. monitörde Büyüyor. Yardımcı olabilcek arkadaşlar var mı acaba ?

if

@Madconfig, iki ekranım olmadığı için bu işlerin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Normalde herhangi bir uygulamayı ikinci ekranda nasıl açıyorsunuz veya ikinci ekrana nasıl taşıyorsunuz?

Madconfig

Çift Monitör ikinci ayrı Bir Masasüstü Gibi düşünün Sürükleyerek Firefoxu  götürebilir yada ordaki masaüstüne tıklayarak firefoxu çalıştırabilirsiniz ekran görüntüsü vermem gerekirse

http://t1306.hizliresim.com/1b/7/nwtnl.png

if

Diyelim Firefox'u sürükleyerek ikinci ekrana taşıdınız, videoyu tam ekran yapan tuşa basınca Firefox ilk ekrana mı geçiyor yoksa ikinci ekranda durup tam ekran olmuyor mu?

Madconfig

ikinci ekranda kalıyor firefox video kısmı giiyor ve 1. ekranda büyüyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 08 Haziran 2013 - 00:27:32

yeni fark ettim Youtube'da olmuyor youtubeda büyüor fakat bi garip   Ortada Ufacık bir alanda Büyüyor.  Youtube Harici Hepsi ilk ekranda büyüme gerçekleştiriyor. çok garip bir sorunum var :)

http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nwutq.png

if

Youtube son zamanlarda başımızı epey ağrıtıyor. Sadece Youtube'da olması bana sorunun bizden kaynaklanmayacağını düşündürüyor. Gerçi bu youtube'a eklenen videoların çeşitli türleri oluyordu. Kimi flv, kimi mp4 felan. Acaba çeşitli video türlerinde deneme şansınız var mı?

Madconfig

Yok yanlış anladınız =)  Youtubeda Sorunum Çözülüyor ama video ufalıyor. Diğer Flash playerda ise ikinci monitörde Büyüttüğüm bir video birinci monitöre geçiyor.

Örneğin Facebookdaki bir video , Diğer Sitelerdede Denedim.