[Çözüldü] youtube ve diğer video sistemlerini çalıştırmıyor sürekli hata bildirimi alıyoru

Başlatan ersoymuh, 27 Nisan 2013 - 20:20:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ersoymuh

Arkadaşlar merhaba ubuntu 12.10 kullanıyorum asus netbookta yaklaşık iki hafta önce sağ üst köşede bildirim şeklinde hata raporu oluştu ve ekrana sürekli rapor gönderin diye bildirim penceresi geliyor uç birimden apt-get çalıştırarak neyin yanlış gittiğini denetleyin diyor ve nasıl düzelticeğimi bilmiyorum.Birde youtube da hiç bir video yu oynatmıyor ve yazılım merkezi açılmıyor ve bilgisayar çok kasılıyor yavaşladı.Yaklaşık 2 aydır ubuntu kullanıyorum.Pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm.Teşekkürler...

guopx

Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

ersoymuh

bu
<<said@said-1015PX:~$ sudo apt-get install -f
[sudo] password for said:
Paket listeleri okunuyor... Hata!
E: Encountered a section with no Package: header
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/extras.ubuntu.com_ubuntu_dists_quantal_main_i18n_Translation-tr
E: Paket listeleri veya durum dosyası, işlenemiyor veya açılamıyor.
said@said-1015PX:~$ >>

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Nisan 2013 - 20:38:27

kusura bakmayın kod etiketi içine yapıştırmayı unuttum ..

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Nisan 2013, 20:40:41

said@said-1015PX:~$ sudo apt-get install -f
[sudo] password for said:
Paket listeleri okunuyor... Hata!
E: Encountered a section with no Package: header
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/extras.ubuntu.com_ubuntu_dists_quantal_main_i18n_Translation-tr
E: Paket listeleri veya durum dosyası, işlenemiyor veya açılamıyor.
said@said-1015PX:~$

guopx

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=27530.0
şu şekilde çözülmüş:sudo mv /var/lib/apt/lists /var/lib/apt/lists-old
sudo mkdir -p /var/lib/apt/lists/partial
sudo apt-get update
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

ersoymuh

sanırım sorun çözüldü ünlem işaretinden kurtuldum ve pc şuan uzunca bir güncelleştirme yapıyor.Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

if