ubuntuda tema yokmu

Başlatan baki, 25 Mayıs 2013 - 18:43:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baki

ubuntuda (13:04)ne yaptımsa tema yükleyemiyorum panelin yerini değiştiremiyorum,ayrıca startupmanagerde win 8 ilk sıraya koymama rağmen ubuntu açılıyor.eski ubuntular daha güzeldi şimdi çok karmaşık olmuş.

matrax_41

Home dizini altındaki gizli olan themes klasörüne at tema klasörünü.

heartsmagic

Tema neden yükleyemiyorsun? Söylememişsin neden olduğunu. Panel dediğin yeri değişmiyor zaten, eskiden de değişmiyordu.
İlk sıraya hangi uygulama ile koydun Windows'u?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

rainblackk

Grub menuyu gormeden windowsun acilmasi icin windows icinde sabit disk bolumlerini olustur ve bicimlendir den windowsun oldugu bolume sag tikla bolumu etkin olarak isaretle de

baki

arkadaşlar ilginiz için sağolun,grup menuyu seviyorum ama startupmanager ile win 8 seçtim ama memeory chek açılıyor ilk başta ne yaptımsa olmadı.
theme yüklüyorum ama ne sağdaki nede üstteki panaller değişmiyor
eskiden soldaki paneli istersek kullanırdık istemessek çok iyi hatırlıyorum masa üstüne alabiliyorduk ikonları.
en son nvidia driver kurdum tüm paneller gitti geri getiremedim ubuntu one yok
format attım.
ubuntu eskiden çok güzeldi ,sanırım şimdi birazcık kıstlanmış.

nikbinliknet

Ubuntu'da varsayılan Unity masaüstü'de  üst ve yan panellerin yeri değişmiyor. Diğer değişiklikleri yapabileceğin bir çok araç var. Eğer istediğin gibi değişiklikler yapmak istiyorsan XFCE, LXDE, KDE, MATE vs. masaüstü yöneticilerini kullanabilirsin. GNOME'da da değişiklikler yapabiliyorsun.

Ama Unity böyle. Çokça tercih hakkın var aslında.
İşletim Sistemi:  Ubuntu 17.10
İşlemci: Intel® Core™ i3 CPU M 330 @ 2.13GHz × 4
Ekran: NVIDIA GeForce 310M/PCIe/SSE2