Qt4 ile C++ GUI Programlama

Başlatan fortran, 22 Mart 2010 - 21:26:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fortran

Qt4 ile C++ grafik arayüz programlama konusunda yeterli Türkçe kaynak olmadığını düşünen Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi Ufuk Uzun, "C++ GUI Programming with Qt 4" adlı kitabın 12 bölümünün çevirisinden oluşan bir döküman yayınladı. .pdf formatındaki kitabı örnek kodlarla birlikte aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz:
Özgür yazılım dergisi: eniXma

sema

Teşekkür ederiz fortran, indiriyorum (aslında indirdim :D ).
susema

onuragtas

Teşekkürler. Qt, süper bi gui aracı.
System.out.println("Hadi gülüm yandan yandan.");

neneki

güzel paylaşım teşekkürler

screenshot

Paylaşım için çok teşekkürler.
Sayende aradğım kanı buldum.
"Zihin Fukara Olunca , Fikir Ukala Olur"

Taban

süper paylaşım teşekkürler.. :)

MURATSPLAT

Alıntı yapılan: fortran - 22 Mart 2010 - 21:26:12

Qt4 ile C++ grafik arayüz programlama konusunda yeterli Türkçe kaynak olmadığını düşünen Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi Ufuk Uzun, "C++ GUI Programming with Qt 4" adlı kitabın 12 bölümünün çevirisinden oluşan bir `belge` yayınladı. .pdf formatındaki kitabı örnek kodlarla birlikte aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz:

Helal olsun Arkadaşa.  Üniversitelerdeki öğretim görevlileri bu işleri neden yapmıyor anlamıyorum.  Bizim üniversitelerimiz pratik anlamda hiç bir şey üretmiyor. Devlet bütçesinden tonla para alıyor üniversiteler, akademisyenlerde alıntı eser yazmaktan başka bir şey yatıkları yok.
Hatta o kadar lışmışlar ki alıntıye alıntısız bir yazsanız verseniz eline  " nerden kopyaladın? diye soruyor. Ben yazdım diyorsun hoca inanmıyor.. Üniversiteler acınacak haldeler..
Donanım:
GA-MA790XT-UD4P Anakart
AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor
2048*2 DDR3(1333MHZ) + 2048*2 DDR3(1600MHZ) = 8 GB  Asus Nvidia GeForce GT-430 1GB DDR3 128bit Samsung HD502HJ 500 GB + Samsung HD322HJ 320 GB + Western Box USB 640 GB =1.4 TB ATI Technologies Inc SBx00 Azalia (Intel HDA) SkyStar HD 2 Digital Uydu Kartı Logitech MK250

mistrafantastic

süper bir çalışma olmuş. yerde ararken gökte bulmak gibi bir şey.
winston soft
djarum black (mobile) 

jacobs monarch nescafe 3 in 1 (mobile)  iletişim: [email]mistrafantastic@gmail.com[/email]

microanaliz

Qt kitabını buldum da bu derleyici nasıl kullanacam klavuz ingilizce.Yok Qt IDE anlatan Türkçe kaynak.
MicroAnaliz

exclipit

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar. – Gene Roddenberry

exclipit

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar. – Gene Roddenberry