[Çözüldü]Oturumun kilitlenmemesini nasıl sağlarım?

Başlatan Heisenberg, 21 Mayıs 2012 - 03:51:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Heisenberg

Benim şöyle bir olayım; var şimdi bende sürekli torrent açık uzaktan dosyalarıma ulaşmak pcyi bir kolaçan etmem lazım bazı zamanlarda, bu sebeple hani windowsda da olur ubuntuda olur belli süre işlem yapılmayınca oturumu kilitler açmak için şifre girmen gerekir, sanırım bu kısmı teamwiwewer ile geçemeyiz o sebepten ben işlem yapılmadığı zaman uzun süre mouse oynamadığı zaman ekranın, sistemin kilitlenmesini istemiyorum yani; 7 gün 24 saat açık kalacak uzaktan erişime hazır ve nazır olacak sistem bu kilitlenme durumunu nasıl kapatırız?
ALLES WAR DIE SEKTE !

alquirel

"Sistem Ayarları" » "Parlaklık ve Kilit" yolunu takip ettiğinizde açılan pencerede "Kilitle" ayarını "Kapalı" hâle getirin.

Heisenberg

@alquirel eyvallah çok sağol sabahın bu saatinde cevap almak çok güzel ayrıca çok basitmiş nasıl gözümden kaçtı, teşekkürler.
ALLES WAR DIE SEKTE !

alquirel

Rica ederim.
Gnome sürümünün 2'den 3'e geçmesiyle birçok ayarın da yeri değişmiş oldu.
Gözden kaçması normal ;)

oguz_sert

bu tarif edilen şeklil sonradan sistemde hataya neden oluyor sanki, benim tavsiyem ubuntutweak kurup onunla konuk oturumunu kapatma daha basit ve sorunsuz oluyor

cagriemer

Alıntı yapılan: oguz_sert - 13 Mayıs 2013 - 21:57:35
bu tarif edilen şeklil sonradan sistemde hataya neden oluyor sanki, benim tavsiyem ubuntutweak kurup onunla konuk oturumunu kapatma daha basit ve sorunsuz oluyor

Bu sekilde kullandiginizda bir hataya rastladiniz mi yoksa hata olabilecegini mi dusunuyorsunuz? Hataya rastladiysaniz nedenlerine bakalim, gerekirse basligi elden gecirelim. Cunku Ubuntu Tweak uygulamasinin da cok farkli bir sey yaptigini dusunmuyorum.