Ubuntu 13.04 daily'de remastersys kurulumu nasıl olmalı ?

Başlatan grey123, 15 Nisan 2013 - 15:39:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

grey123

Arkadaşlar imaj olarak yedek almak istiyorum remastersys adlı programı buldum fakat bir türlü kuramadım.Nasıl kurarım veyahut yapmak istediğim şey imaj olarak yedek alıp problem olduğunda cd ile boot edip aynı şekilde geri yüklemek hatta bootable usb açılış cd si yapıp geri yüklemek bunun için bir program varmı remastersys dışında?
Ubuntunun varsayılan olarak gelen backup seçeneği pek hoş değil bence sistem açılmadığında ne olacak açamadığım bir sistemi nasıl kurtarıcam ?
Hepimiz bir'iz.Yani ben , biz olduğumuz zaman 'ben'im...

matrax_41

Kuramadın ama nasıl kuramadın. Uçbirimden sudo apt-get install remastersys ile kurmayı dene.

grey123

Alıntı yapılan: matrax_41 - 15 Nisan 2013 - 16:06:57
Kuramadın ama nasıl kuramadın. Uçbirimden sudo apt-get install remastersys ile kurmayı dene.

Teşekkür ederim forumda bulduğum daha iyi bir programla çözdüm bu problemimi remastersys'e gerek kalmadı.
Şu konu http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=30237.0

Ayrıca bişey belirtmek istiyorum clonezilla'yı indirdikten sonra unetbootin kullanarak usb ye yazdırdım açıldı bir problem olmadan.
Burada belirtmek istediğim şey şu unetbootin indirdiniz kurdunuz.Fakat ikona tıklayınca çalışmadı.Şu şekilde root olarak çalıştırabilirsiniz.
sudo -s
parolanız
unetbootin
Hepimiz bir'iz.Yani ben , biz olduğumuz zaman 'ben'im...

heartsmagic

Uygulama değiştirildiği için konuyu kapatıyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.