Ogrenmek İçin ..

Başlatan deneme123, 17 Mart 2013 - 21:38:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deneme123

Selamun Aleykum Kodları Kotu Yonde Kullandım Yeni Başlarken , hatamı anladım artık kotu yönde kullanmıcam .

Bana Yardım edin lutfen nerdeyse 2-3 Saattir sorunuma çözüm bulamadım .yabancı siteler - diğer forumlar hiç biri yardım etmiyor. :(

Kodların Tamamını vermek istemiyorum zaten kotu yonde kullandıgımı anlamıştınız, onu artık kullanmıcam zaten, sorum şu ;
normal terminal'den ;
echo '<p align="center"><input type="button" name="btnDownload" value="Download" onclick="window.open('%s','download'); return false;"/></p>' > 1.html
dediğimde kaydediyor sorunsuzca fakat aşağıdaki python'da SyntaxError: invalid syntax hatasını veriyor galiba bazı karekterleri kabul etmiyor kabul etmesi için ne yapabilirim ..
o karekterleri sildigim zamanda html çalışmıyor :(

Tekrardan Herkezden Çok Çok Özür Dilerim .

#!/usr/bin/env python
#-*- coding: utf-8 -*-

dosya = sys.argv(1)

print 'dosya oluşturuluyor ..'
olustur = subprocess.Popen('<p align="center"><input type="button" name="btnDownload" value="Download" onclick="window.open('%s','download'); return false;"/></p>' %(dosya),shell=True).wait()

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Mart 2013 - 21:55:43

yardım edicek kimse yok mu :(

cagriemer

En guzel kendi belgesinden ogrenirsiniz. http://docs.python.org/2/library/subprocess.html#module-subprocess

Popen sizden calistirmak icin bir komut bekliyor.