[Çözüldü] Hata raporu iletisinin incelenmesi

Başlatan med_cezir91, 07 Haziran 2013 - 01:35:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

med_cezir91

Sistem açılırken bildirim alanında aşşağıdaki hata iletisini alıyorum ama tıklayarak hata hakkında bilgi alamıyorum sanırım uçbirimden sistem açılışını izlemem gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz.

"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)."

M.K.Atatürk

cagriemer

sudo rm /var/crash/*

Dedikten sonraki baslatmanizda da ayni bildirimi alacak misiniz bir deneyelim.

med_cezir91

Kodu uyguladıktan sonra yeniden başlattım hiç bir hata iletisi almadım teşekkür ederim.. Bu kadın yaptığı işlemi anlatabilirmisiniz hocam.
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)."

M.K.Atatürk

cagriemer

13.04 ilk ciktigi gunlerde cok da gerekli olmayan bir hata veriyordu. Komutun yaptigi sey basitce /var/crash/ altindaki dosyalari silmek. Eger tekrar hata vermeye baslarsa bu sefer hatanin nedenini arastirmaya baslariz fakat test etme amacli sorunun guncel mi yoksa ilk donemlerden kalan bir sorun mu oldugunu anlamak icin eski hatalari silmis olduk.

med_cezir91

Anladım teşekkür ederim ilginiz için.

M.K.Atatürk