Xubuntu depo adresleri?

Başlatan ynt, 19 Haziran 2008 - 17:33:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ynt

Xubuntu Hardy Heron 8.04 için depo adresleri olarak ne yazabilirim . Nasıl bölümünde belirtilen depo adreslerini yazmam doğru olur mu, herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım?

Not:Çok şey sorduğumun farkındayım burası 800.. hatlar değil ama çok fazla kaynak olmayınca basit şeyleri de sormak zorunda kalıyorum. Ayrıca daha sonra xubuntu kullanacaklar için kaynak olması bakımından gerekli olan şeyleri çekinmeden soruyorum. eğer hatalıysam özür dilerim. 

ynt

metafor

Xubuntu'da gedit olmadığı için depo adreslerini kontrol edemedim. Hem güvenlik hem de güncelleştirmeleri kaçırmamak adına nasıl bir yol izleyebilirim acaba? Çok fazla program kullanmıyorum haliyle kaynak sayım da az ama mevcut kaynakların da güvenilirliğini merak ettim forumu takip ettikçe. Güvenlik sorununa kaydım biraz konudan saptım sanırım kusura bakmayın.

if

@metafor, Gedit yoksa başka bir metin editörü vardır. Kullandığınız dağıtımı tanımamışsınız bile. Xubuntu'da Ubuntu'dan farklı depo kullanılmıyor. Sadece o depolardan kullanılan paketler farklı.

metafor

Tamamdır ulaştım içeriğe. Linux dünyasında yeniyim ve depo olayını tam olarak kavrayamamıştım. İlginiz için teşekkürler.