[Çözüldü] Zaman Takip Programı

Başlatan erdaltaskesen, 03 Mart 2013 - 15:45:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdaltaskesen

Windows kullanırken ManicTime programını kullanırdım. Linux için biraz araştırma yaptım ve adam Hamster'i buldum. Fakat benim için çok önemli bir özellik mevcut değilmiş. Otomatik takip sistemi. Yani ne yaptığını elle girmen gerekiyormuş. Böyle olunca pek faydalı bulmadığım bir yazılım.

İsteğim Hamster için bir eklenti veya otomatik olarak açtığım programları, gezdiğim siteleri, çalıştığım dosyaların takibini yapabilecek bir program arıyorum.

sipazilla

aslında ubuntuda varsayılan olarak kurulu olan zeitgeist bu işi yapıyor ama arka planda çalışıyor siz gnome-activity-journal paketini kurarak grafik arayüze kavuşabilirsiniz. ama hatırladığım kadarıyla program takibi yapmıyordu oyle bir özelliği varmıı kullanmadığım için bilemiyorum.

erdaltaskesen

RescueTime'in programını indirdim. Linux için olan programı biraz geri de bırakmışlar ve tam olarak destekliyorlarmış gibi görünmüyor. Şimdilik fena bir kullanımı yok.

Kötü Yanları:
- Web arayüzü ile bilgileri görebiliyorsun. Bunun anlamı yaptıklarını adamlarla paylaşıyorsun.
- Kullandığın programları kategorilendirmede çok iyi değiller. Senin ara sıra girip gerekli ayarlamaları yapman lazım.
- Sonuçları en az 30dk sonra görüntüleyebiliyorsun.

İyi Yanı:
+ Benim için işe yarıyor olması
+ Otomatik olarak takip yapması
+ Ubuntu için .deb paketinin olması