BackTrack 5 R3 Kurulum Sorunu

Başlatan yurseli, 25 Şubat 2013 - 16:21:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yurseli

Merhaba Üstadlar. Benim Bir Sıkıntım var.. Ben Backtrack 5R3 Kurmak istiyorum Pc ye..BackTrack de Linüx olduğu için Burada Konu Açmak İstedim..  Aslıdna yaklaşık 6 ay Öncesine KAdar 1 yıl gibi Bir süre Kullandım. Sonra HDD bozuldu alfan kaldı oyle..
Şimdi Tekrar Kurmak İstiyorum Ancak CD den Veya USB den Başlattıktan Sonra masaüstündeki instal BackTrack Dosyasına Tıkladıktan sonra Dil/Saat ve Klavye seçim Ekranı Geliyor.. Klavye Seçim ekranından sonra ileri tıkladığımda orada Kalıyor... YAnı HDD Seçim Bölümüne geçmiyor. Hiç bir hata da vermiyor heryolu denedim ancak geçmiyor hiç..
Sanalda Sorun Yok R3 ün x86 x64 ikisinide denedim ama malesef. Önceki Kullanımdan sonra Ben HDD değiştirdim Acaba HDD nin de Linüx desteği Gibi * bir şey sözkonusu olabilirmi... Yardımlarınız İçin şimdiden TEşekkürler....

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Şubat 2013 - 07:08:21

Yokmu Arkadaşlar Yardımcı Olabilecek Birisi..?

heartsmagic

Öncelikle kelimelerinin tamamını büyük harfle yazmazsan ve dile biraz daha dikkat edersen seviniriz.

Fikri olan varsa zaten yorum yapmış olurdu başlığa. Ortada hata kaydı yok, bir çıktı yok. Haliyle fikir yürütmek zor. Backtrak için kendi forumu da mevcut, gidip orada durum neymiş diye bir araştırma yapabilir, soru sorabilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

yurseli

Öncelikle Kelimelerin tamamının Büyük Harfle Yazmadığı Benim Kadar Senin de Görüyor Olman Lazım... SAdece Baş Harfleri Büyük Ama Ben Bu Güne Kadar Hiç Bir Forumda Kelimelerin Başharflerini Büyük Yazmak Yasaktır Diye Bir Uyarı Veya Kural Görmedim ( Bu Forum da Dahil )... Kendi Forumunda da Konu Açtım..
Ama Burada da Sormak İstedim Bunun Yanlış Olduğunu Düşünmüyorum.. Sonuçta Burasıda Linüx Destek Sitesi.. BackTrack de olan Sorun Ubuntuda da var.. Yani HDD Bölümüne Geçmiyor...
Post Kasma İlgin İçin Teşekkür Ederim..
Yetkililerden Konunun Klitlenmesini Ve Çöpe Kaldırılmasını Rica Ediyorum...

matrax_41

Yazım kuralları değişti de haberimiz mi yok acaba. Her kelimenin baş harfini büyük yazmak nedir. Ben akşam gördüğümde başlığı okuma bile geçmedi içimden. Karşındakinin okumakta zorlandığı yazı nerede olursa olsun uyarılır. En azından uyarılması gerekir.

Linux hakkında pek bilgisi olmayan birinin niye backtrack kullanmak istediği de ayrı bir konu.

monthy_python

Backtrack Kurdum. Şifre Neyin Çalmaya Çalışıyorum, Bana Yardım Edin.
Linüks Deill misiniz Destek Olun Bana.

benim aldığım izlenim bu, küçük büyük harf bahane.

yurseli

Bir insan Nasılsa karşısındakinide öyle görürmüş... Ama Sen Kafana Takma.. Ben Pardus, ubuntu, kubuntu, Windows Server 2003,2008,2012.Mac OS.BackTrack3,4,5R2, Hepsini Kurdum Denedim..
Ama Senin anlamadığın birşey var Oda Benim kurmak istemem.. BackTrack USB veya CD üzerinden Çalıştırılabiliyor.. Amacım Şifre Kırma veya Expolitlerle Olsa Zaten Yaparım.. Şimdi İzninle Bilip Bilmeden Boş Yorum Yapma konuya...

monthy_python

heartsmagic

Bu yaştan sonra kime neyin doğru neyin yanlış olduğunu bu ölçüde anlatmak artık zûl geliyor. Konumuzu kapatalım, arkadaşı yasaklayalım. İsteyen forum kurallarımızı okuyabilir.

USB ve CD üzerinden tek çalışan dağıtım Backtrack zaten, bilmiyorduk...
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.