imleç sürekli çalışıyor

Başlatan m.karahas, 01 Haziran 2013 - 18:21:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

m.karahas

toshıba marka leptopumun imleci 2 gündür sürekli döner vaziyette galıba süreklı çalışıyor bu yuzden pc de diger prograları kullanmakta zorluk cekıyorum lüfen yardım edın 2 gundur gıredık yer bırakmadım çözüm bulmadım

if

@m.karahas, lsusb
xinput --list
komutlarını alayım. Bunların dışında, fareyi çıkartın. tail -f /var/log/syslog komutunu verin. Fareyi takın ve uçbirimdeki çıktıları buraya geçin.

m.karahas

yarımcı  olmaya çalıştıgınız için tesekkur edrim ama ben iyi bir pc kullanıcısı degılım gönderdiğiniz çözümü nasıl uyguluycam yanı pc ye verdıgınız kod ları nerden gircem bıraz daha acıklarsanız sevınırm k.bakmayın ama idare edin anlamıyorum EYVALLAH

if

@m.karahas, sizden ilk ricam iletilerinizi yazım kuralları çerçevesinde yazmanız olacak.
Bir önceki iletimde yazdığım şeyler kod değil, komuttur. Bu komutları ctrl+alt+t tuşlarına basarak açacağınız uçbirime kopyalayıp yapıştıracaksınız. Bunlar uçbirimde bir çıktı üretecek. Bu çıktıları buraya kod etiketi içinde aktarırsınız.

m.karahas

ctrl+alt+t tuslarına basınca hiçbir şey çıkmıyor ne yapmam lazım?

if

@m.karahas, hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Uygulamalar içinde uçbirimi aratınca çıkması gerek.