[Çözüldü] Fedora'da nasil calisan Ubuntu USB'si yaparim?

Başlatan freeman, 19 Şubat 2013 - 00:19:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freeman

Merhabalar arkadaşlar,
(Nereye açacağımı bilemedim, kusura bakmayın.)

Fedora'nın resimlerine falan baktım, heveslendim. Daha önceden Mint de yüklüydü bende. Onun yerine yükleyeyim hem de KDE'li bir sistem de olmuş olur dedim. Neyse, Mint 'in yerine yükledim. Ama yüklemez olaydım. Ne iğrenç bir şeymiş. Bilmiyorum belki ben yanlış bir sürüm mü yükledim ama yemin ederim beni Linux 'tan soğutacak. Hiç o resimlerindeki gibi değil.

Neyse arkadaşlar, şimdi ben USB bellekten Live Ubuntu yapmak istiyorum ama bu Fedora'da nasıl yapabilirim onu bilmiyorum. Daha doğrusu hangi programı, nasıl yüklemeliyim? (Yazılım deposu da berbat) Live Ubuntu ile Grub'u onarmayı düşünüyorum.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 19 Şubat 2013 - 00:23:47

Ben şöyle bir şey bekliyordum da:

Çok iğrenç  bir şey çıktı karşıma..
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

cagriemer

Sizin begeninize hitap etmiyor olmasi Fedora'yi igrenc yapmaz.

Sorununuzun cozumune gelince, paket deposundan unetbootin isimli programi indirip calistirin. Sizden Ubuntu kurulum imajini ve USB disk yolunu isteyecek. Gosterdikten sonra USB'yi olusturacaktir.

freeman

İlginiz için çok teşekkür ederim.
paket deposunda hata verdi kurmadı ama konsolda kurdum. Grub 'u da düzelttim.
Teşekkür ederim, kusura bakmayın...
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

cagriemer

Kusura bakilacak bir durum yok. Ben gordugum yanlisi ilettim sadece, gerisi size kalmis.

Cozulen sorunlar icin; cozuldukonusu