Chrome ile Firefox Sohbet Ettiler! [WebRTC]

Başlatan KemalALKIN, 05 Şubat 2013 - 16:44:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

matrax_41

@KemalALKIN, haberlerini aktardığın sitelerin ve kişilerin izni var mı ? Kaldı ki izinleri olsa bile  içerik tamamen aktarılmaz.

KemalALKIN

heartsmagic

Sizi anladım zaten.

Alıntı yapılan: matrax_41 - 11 Şubat 2013 - 12:53:32
@KemalALKIN, haberlerini aktardığın sitelerin ve kişilerin izni var mı ? Kaldı ki izinleri olsa bile  içerik tamamen aktarılmaz.

Dostum ben bilgileri paylaşmaya bakarım kalkıpta sadece linkini koysam konu açmaya değmez bir yere mesaj olarak eklerim değil mi? Adamlar zaten paylaşım için yayınlıyor ve bende paylaşıyorum kaynak vererek sitemde. Olay bu kadar basit. O sizin düşünceniz. Ben paylaşımdan yanayım ve zaten adamların yazılarında kendi sitelerinin isimleri ve linkleri logoları hep duruyor... Sıkıntı yok. Aynı zamanda orada üyeyim.

Not: Özel bir paylaşım olsa iznini almak şart zaten ;)...
www.tckemal.ist

heartsmagic

Yine konu uzayacak ancak:

Alıntı Yap2.   SDN tarafından üretilen (video, yazı, resim, haber, ses dosyası) içeriklerin, kaynak belirtilmek koşulu ile alıntılanmasına, akan (streaming) videoların gömülü kodlarının başka sitelerde kullanılmasına SDN tarafından izin verilmektedir.  SDN, paylaşım kültürünü esas almakta ve buna saygı duymaktadır.

http://shiftdelete.net/sayfa_13-site-kullanim-kosullari.html
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

matrax_41

Orada alıntılamaktan kasıt ne acaba. Benim bildiğim alıntılamak; sadece kısa bir bölümünü aktarıp, bir bağlantıyla haberin asıl kaynağına yönlendirmek.