Ubuntu 8.10 Nasıl Yükseltilir?

Başlatan Tefoo, 12 Şubat 2013 - 11:22:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tefoo

Arkadaşlar diğer çözümlere baktım ama işe yaramadı.Öncelikle ubuntu'yu dün kurdum ilk kez kullanıyorum.

Güncelleme yöneticisine gidiyorum.9.4 upgrade diyorum Relase Notes çıkıyor ona da upgrade diyorum fakat:Failed To Extract.....There may be a problem with the network or with the server.  diye bir hata veriyor.

Sunucum Turkey.Onu filan mı değiştirmem lazım?

Pc acayip hızlandı bu arada ubuntu ile.

Bu ilk mesajımdı şimdiden teşekkürler...

heartsmagic

@Tefoo, 8.10 olsun 9.04 olsun çok ama çok eski sürümler. Şu an güncel sürümümüz 12.04 ve senin kurduğun sürümün desteği çoktan sonlanmış durumda. Kısacası güncel sürümü indirip kurmayı dene. Fakat sistem özelliklerini yazarsan durumu daha iyi kavramış oluruz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Tefoo

İlgilendiğin için teşekkür ederim.

Ram:1.5 GB

İntel(R) Celeron(R) CPU.2.80 HZ

Özelliklerim görüldüğü üzere iyi değil ama ubuntu'nun daha güncel bir versiyonu olsa iyi olur.Çünkü hiç bir şey update edemiyorum.

Önceden Vista home basic kullanıyordum memnun değildim.

heartsmagic

Önce Ubuntu denenebilir o sistemde bence. Güncel sürümü kendi sitesinden indirebilirsin. bizim anasayfamızda da bilgiler vardır:
http://www.ubuntu-tr.net/indir/
Sistemin 64bit'i destekliyorsa 64bit olan sürümü indirirsin, yoksa 32bit'lik sürümü indirip kurarsın.

Tefoo

Ubuntu 12.04.1 LTS Precise Pangolin'i indiriyorum şu an.İndirdikten sonra kurulumda bana yardımcı oluyor mu program peki?Yoksa cd'ye filan yazdırıp kendim mi yüklemem lazım?

Nisan 2017'de destek bitiyor galiba.Nisan 2017'ye kadar bilgisayarın gücünü yükseltirim zaten :)

heartsmagic

Diğer tarafta kurulumdan sonraki konu tartışılmaya başlandığı için bu konumuzu kapatalım.