[Çözüldü] Lenovo Z580 Batarya kullanımı Sonrası Masaüstüne Düşme Sorunu

Başlatan Herakleitos, 22 Aralık 2012 - 15:34:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

if

Herakleitos

heartsmagic

Senin verdiğin hatada "kernel panic" hatasından bahsediliyor. Sen bu başlıkta hiç bundan bahsetmedin, olmuyor değil mi öyle bir şey? Bir ekran görüntüsü vardı orada kalıyor hâlâ sistem?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Herakleitos

Evet, ama grub ekranından sonra mor ekranda takıldığı da oluyor. Kernel panic ne oluyor bilmiyorum.

heartsmagic

Hata kaydı ile örtüşüyor mu senin sorunun diye merak etmiştim aslında. Sende hata da vermiyor, en son görünen ekran hata değil aslında.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

if

salix

@heraklitos sabahleyin söyledğiniz problemi 12.10 ile bende yaşadım. ilk denediğimiz parametreleri denedim. nomodeset parmetresini girdiğimde mor ekranda çok uzun süre --gerçekten çok-- bekletiyor. nomodeset parametresi hariç diğer parametreleri girdiğimde ise sorunsuz açılıyor. Sorununuz daha karmaşıklaşmadan bir deneyin isterseniz.
İnsan olma şerefine nail oldu ama muktedir olamadı.

Herakleitos

@salix, denedim basılı tutmadan (tek basışta) gücü kesmekten başka bir şey değişmedi.

salix

@heraklitos /etc/default/grub taki dosyada nomodeset hariç diğer parametreler ile acmayı denediniz mi?

Herakleitos

evet, gedit'ten düzenleyerek denedim. Hatta öyle yapınca hiç açılmadı.

salix

bios tan optimus özelliğini kapatıp deneyebilir misiniz?

Herakleitos

@salix cevap vermeyi unutmuşum; ama  işe yaramadı. Bu arada biraz sabırlı olup bekleyince yazıların devam ettiğini gördüm. Sorun şununla tamamen aynı; ama pil mevzuundan haberleri yok sanırım ve sadece 64 bitte sorun oluyormuş. Umarım çözerler...

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1093217