Eset Linux Security 12.10'da çalışmıyor mu?

Başlatan ozknokty, 29 Ocak 2013 - 20:07:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozknokty

Deneme amaçlı kurmayı istedim, Windows'ta çok kullanıp dener ve antivirüs testleri yapardım. Linux'a geçtiğimden beri antivirüsün a'sından söz etmiyorum ama bir gözüm görsün istedim. Kurdum ama lisans ekranını erteledikten sonra bir daha çalıştırmayı başaramadım. Kendi sitesinde 11.10 için diyor, ben Ubuntu 12.10 kullanıyorum sorun bu olabiir mi?

heartsmagic

Olabilir de, olmayabilir de. Çalıştırmayı başaramadın ama ne oldu? Lisans ekranını neden ertelemiştin?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ozknokty

Herhangi bir lisans bilgisine sahip olmadığım için ertelemiştim. Sonra yazılımı kaldırdım ve tekrar kurdum internetten bi trial lisans buldum ve onu girdim, ama sonuç aynıydı. Lisans ekranı kapanıyor ve programa erişim bir daha gerçekleştirelimiyor, iconuna tıklıyorum hiç bir şey açılmıyor. Bende tekrar kaldırdım sanırım yapıcak bişey yok.

decent

Bilgi için:
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2283

_

Bir Antivirüs veya güvenlik yazılımı kullanmam gerekseydi Esed son seçeneğim bile olmazdı.

ozknokty

Gönül Norton ya da Kasperksy kullanmak isterdi Ubuntu'da, ama zaten gerek yok en azından çoğu kullanıcı için. Eset'in tasarımları ve yazılımları her zaman dikkatimi çekmiştir, linki inceledim teşekkürler.