[Çözüldü] VirtualBox Usb Sorunu

Başlatan shell32, 03 Temmuz 2012 - 02:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shell32

Arkadaşlar virtualbox'ı sorunsuz kurdum fakat usb'leri görmüyor. Temel sistem aygıtı diye aygıt yöneticisinde tanınmayan bi bir driver sürücü var, sanırım ondan dolayı olmuyor. Ne yapmalıyım? Yardım bekliyorum.

Düzenleme Notu: Lütfen yazım kurallarına özen gösteriniz.

if

@shell32, "virtualbox usb" şeklinde arama yaparsanız forumda, çözüme ulaştıran onlarca başlığa tevafuk edeceksiniz. Konu açmadan önce arama yapmayı alışkanlık edinmeliseniz iyi olur.

shell32

baktım denedim ama olmuyor. Forum kurallarınızı biliyorum denedim birçok yöntemi ama yapamadım. Ubuntu üzerinde windows 7 kurdum

if

@shell32, hangi çözümleri denediniz? Virtualbox'ı nasıl kurdunuz? virtualbox-guest-additions paketi kurulu mu?

shell32

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=31509.0
bu başlıktaki çözümü ve birçok başlıktaki gedit ile yapılması söylenen çözümleri denedim. Arkadaş üstte verdiğim linkteki konuda bir paket indirmemizi söylemiş paketi indirdim fakat kurulumunu yapmadı. Sizin bahsettiğiniz guest paketini yükleyince oldu teşekkür ederim

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Temmuz 2012 - 03:05:13

Harici diskimde ve flashımda sorun yapıyor nedendir aceba

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Temmuz 2012 - 04:36:01

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu hatamı anladım paketi indireceğim yerde programı indirmişim. Extension pocket'i indirdikten sonra sorun çözüldü teşekkür ediyorum.

if

Konuyu çözüldü olarak etiketleyip kapatalım.

cozuldukonusu