[Çözüldü] Açılan Klasörlerin Alt Menüde Görünmemesi

Başlatan fender84, 14 Aralık 2012 - 19:21:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fender84

Açtığım klasör ya da uygulamalar alt menüdeki tablada gözükmüyor.   Hal böyle olunca, açtığım klasörleri simge durumunda küçülttüğümde bir daha göremiyorum. Alt+Tab kombinasyonu ile geri getirebiliyorum sadece. Nasıl düzeltebilirim?

if

Panale sağ tık > Tercihler > Panel Eklentileri > Görev Çubuğu (taskbar) seçilir.

fender84

teşekkürler. bir problemim daha var. alt menünün en sağındaki, bilgisayarı kapatmaya, yeniden baslatmaya vs. yarayan buton yok oldu. onu nasıl geri getirebilirim?  tabla uygulamalarında epey seçenek var güç düğmesi gibi bir seçenek yok ekleyebilmem için.

if

@fender84, Panale sağ tık > Tercihler içinde yok mu uygun bir şey?

fender84

evet orada eklenecekler listesindekileri tek tek denedim ama hiçbiri olmadı.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Aralık 2012 - 00:19:47

ayrıca bir sorum daha var. :)   ben windowsun yanına kurdum bu sistemi. lubuntu üzerinden windows dizinine girip, oradaki resim,müzik...gibi dökümanlarıma erişebiliyorum. ben bu dökümanların bulunduğu klasörlerden  istediklerimi  masaüstüne kısayol olarak eklemek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?  masaüstüne kısayol olarak sadece program eklenebiliyor sanırım, klasör ekleyemedim ben. bu iki problemim var şimdilik. çok teşekkürler. :)

if

@fender84, gksudo leafpad /usr/share/applications/lubuntu-logout.desktop ile açılacak dosya içerisine [Desktop Entry]
Name=Shutdown
Comment=Shutdown or Reboot
Icon=system-shutdown-panel
Exec=lubuntu-logout
#NoDisplay=true
Type=Application
Categories=Settings;
yazıp kaydedin. Oturumu kapatıp yeniden girin.

https://help.ubuntu.com/community/Lubuntu/Boot_Install_Login

fender84

heartsmagic

O hâlde çözülen başlıklarımız için lütfen: cozuldukonusu
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

fender84