zoomIT benzeri program

Başlatan maxwell, 24 Kasım 2012 - 21:26:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maxwell

Windows ta ki zoomIT programının bir benzerini ubuntu da kullanan var mı? Benzeyen bir program arıyorum. Zoom önemli değil, daha çok istediğim istediğim zaman,istediğim yere çizgiler çizme, yazı yazma ve şekil çizme. zoomIT kullananlar anlar tam olarak ne demek istediğimi.

gecegezen

12.10 denemedim ama compizde zoom ve cizgi çizmenize yarayan bir eklenti veya özellik zaten içinde var.
ccsm (compizconfig Settings Manager) yukleyin. "sudo apt-get install ccsm" komutu yüklemeli
Daha fazlası içinde Annotate => cizgi çizmek için
Enhanced zoom desktop => zoom
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

maxwell

Teşekkürler hemen deneyeceğim.

heartsmagic

En azından uygulamanın sitesini görebilseydik.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

maxwell

maxwell

hckr

Alıntı yapılan: maxwell - 24 Kasım 2012 - 21:26:41
Windows ta ki zoomIT programının bir benzerini ubuntu da kullanan var mı? Benzeyen bir program arıyorum. Zoom önemli değil, daha çok istediğim istediğim zaman,istediğim yere çizgiler çizme, yazı yazma ve şekil çizme. zoomIT kullananlar anlar tam olarak ne demek istediğimi.

Çözüldüğüne emin misin sizin istediğiniz sadece büyütme-küçültme değil çünkü çizgiler çekme falan.Eğer ekran videosu çekecekseniz bunlar lazım olacaktır.Eğer ekran görüntüsü için çekecekseniz shutter'le bunu halledebilirsiniz.

cagriemer

Konu etiketlendigi icin kilitliyorum. Eger eklemeniz gereken bir sey oldugunu ya da sorununuzun cozulmedigini dusunuyorsaniz http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=2751 adresinden kilidin acilmasini talep edebilirsiniz.

maxwell

@hckr  aslında hem çizim hem ekran videosu çekmek istiyordum. Fakat hem zoom hem çizim galiba yok linux ta. Aradım fakat yok herhalde o yüzden çözüldü diye etiketledim.

if

Çizgi çekme olmadığı için etiketi kaldırdım.

hckr

Alıntı yapılan: maxwell - 30 Kasım 2012 - 18:11:37
@hckr  aslında hem çizim hem ekran videosu çekmek istiyordum. Fakat hem zoom hem çizim galiba yok linux ta. Aradım fakat yok herhalde o yüzden çözüldü diye etiketledim.
Klavyede hangi tuşlara bastığınızı gösterip,ekranın bir köşesinde kameranızdan alınan görüntünüzü gösterecek ve sesinizi kaydedecek uygulamalar mevcut.Açıkçası ZoomIt'ten başka bunu gerçek zamanda yapan uygulama pek görmedim diyebilirim Windows'ta da.

maxwell

Peki bu bahsettiğiniz programın ismi nedir?

hckr