Sürücü yükleme sorunu

Başlatan orkun, 25 Kasım 2012 - 23:51:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orkun

Arkadaşlar merhaba,

Sorunumla ilgili forumdaki diğer başlıklara baktım ancak bir türlü sorunumu çözemedim. Ben Ubuntu'yu daha yeni yükledim fakat driver'ları kuramıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ana kartım: ASUS P5SD2-X
Ekran kartı: EAX1050-TD-256

Arkadaşlar bu driverları yüklemem gerekir. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Takipteyim. Saygılar.

Not: Arkadaşlar teknik dil olarak malesef hiçbir şey bilmiyorum terminal'i açmak dışında. Bunu baz alarak anlatırsanız çok memnun olurum. Hem defalarca soru sorarak sizin de vaktinizi almamış, çok uğraştırmamış olurum.

bigbang

Sürücülerin çoğu yüklü gelir. Ekran kartı için önce bu kodu çalıştır.Terminalden çalıştırıyorsun.
glxinfo | grep render
Eğer kurulu değilse herhangi bir sürücü sana orda yeni sürücüyü nasıl yükleyeceğini söyleyecek. Orda yazan gerekli kodu yine terminal üzerinden yazıp yükleyebilirsin. Ayrıca sistem ayarlarında "ek sürücüler" kısmına tıkla ve orda ek sürücü gösteriyorsa onu da kurabilirsin. Şimdilik iyi geceler diyorum.  Bir şey sorarsan eğer sabah yine cevap yazarım.
İlkokul öğretmenim sen'i cümle içinde kullanmamı istediğinden beri susuyorum, lehçesiz bir dilde.
Bilinmeyen kelimeler listemin en başındasın, taa o günden bugüne...

[Özgür Gümüşsoy // Aşkın Oyun Hamurunda Kullanılmayacaklar Listesi]

heartsmagic

Anakart için sürücü diye bir şeye ihtiyacın olmaz. Çalışmayan bir donanımın var mı? Örneğin tümleşik ses kartı veya ağ kartı?
Grafik kartı için lütfen:
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=33412.0

Sorun hangi karta çıkacaksa konuyu ilgili bölüme taşırız.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.