Ekran sorunu

Başlatan Z3Th, 19 Kasım 2012 - 02:41:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Z3Th

Herkese kolay gelsin. 12.10 yeni yükledim. Şu ufak sorun haricinde pek bir problemim olmadı.

Uploaded with ImageShack.us

Yazılım merkezinde ki "Tüm yazılımlar geçmiş kısmından başlayarak bir çizgi çizgidir görüntüyü bozuyor. Ubuntuyu ilk kurduğumda da aynı hata vardı. O yüzden ek sürücülerden yeni ekran kartı sürücüsü indirmek istedim ( ekra kartım GTX 560 Ti) ama hata vermişti.  Sonrasında yeniden başlattığımda ise çözünürlük problemi yaşamış sadece ekranın bir kısmını görebilyor hale gelmiştim. Bu yüzden yeniden format atmak zorunda kaldım. Şimdi Ekranda ki bu çizgileri (basit birşey ama canımı sıkıyor işte sinek ufak ama mide bulandırıyor davası) nasıl hallederim ?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 19 Kasım 2012 - 02:42:43

Resim ayarını tutturamadım kusra bakmayın. :(

heartsmagic

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=36246.0
"Ek sürücüler yüklemek" maddesindeki kısmî bozulmalar için olan öneriyi dener misin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Z3Th

Teşekkürler sadece ek sürücülerin Yazılım KAynakları penceresinin içinde olduğunu bilmiyordum.  Ben Ek Sürücüler programı indirip denemiştim. Yazılım Kaynaklarından indirdim. ve dediğini de yaptıktan sonra sorun düzeldi. Tekrardan teşekkürler herkese kolay gelsin...

burk

Konu çözülünce; cozuldukonusu