[Çözüldü] XFCE Simge Sorunu

Başlatan bigbang, 10 Kasım 2012 - 17:11:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bigbang

Arkadaşlar Voyager Linux 12.04 kullanıyorum ve XFCE masaüstü var. Bugün bir kaç tane simge seti buldum değişik. PPA linkleriyle yüklemek istedim konumlandırılamıyor hatası verdi ben sudo komutuyla ilgili simge dizinlerine ulaşıp "/.icons ve /usr/share/icons" buralara kopyaladım simge klasörlerini. Ama görünüm ayarlarında bu yeni attığım simgeleri göremiyorum yani seçemiyorum. Yardım edebilecek olanlara şimdiden teşekkürler. 1-2 saat sonra evde olucam tekrar önerilerinizi o zaamn deneyeceğim.
İlkokul öğretmenim sen'i cümle içinde kullanmamı istediğinden beri susuyorum, lehçesiz bir dilde.
Bilinmeyen kelimeler listemin en başındasın, taa o günden bugüne...

[Özgür Gümüşsoy // Aşkın Oyun Hamurunda Kullanılmayacaklar Listesi]

ebubekirs

ppa ile yüklemek istediğinizde yükleme komutunu ve tam olarak verdiği hatayı buraya geçer misiniz ?
Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

bigbang

Tamam sorun yok arkadaşlar kusura bakmayın konuyu açmış oldum. Ben her işlemi aynı uç birimde yapınca sorun verdi sadece. Her ekleme işlemini ayrı ekranlarda yapınca kurulumu yaptı. İlginiz için teşekür ederim. Simge setini isteyen olursa eğer eklemek için gerekli komutları yazıyorum. Simgelerle ilgili bir resimde ekliyorum alt tarafa.

sudo add-apt-repository ppa:upubuntu-com/themes
sudo apt-get update
sudo apt-get install nitruxos

İlkokul öğretmenim sen'i cümle içinde kullanmamı istediğinden beri susuyorum, lehçesiz bir dilde.
Bilinmeyen kelimeler listemin en başındasın, taa o günden bugüne...

[Özgür Gümüşsoy // Aşkın Oyun Hamurunda Kullanılmayacaklar Listesi]

ebubekirs

Geçmiş olsun. Konuyu kapatalım o halde.
Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim