dell ınspıron 1545 ubuntu kurulumu

Başlatan sireno52, 07 Temmuz 2010 - 13:40:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sireno52

selam arkadaşlar ben bir arkadaşımın  dell ınspıron 1545 marka model   dizüstü  pc `sine ubuntu 10.04 kurmak istiyorum fakat  birtürlü  kurulmuyor hata verip tekrar windo..7 geri dönüyor  elimde bu makinanın cd leri var yani orjinal cd lerle format atmak istiyorum oda olmuyor  ubuntu 9.04 dü deniyeyim dedim ondada kuruluma geçiyorum  siyah bir ekran üstten aşşağı bir sürü yazı iniyor  hepsindede  error  yazıları var    birde XP yi deniyeyim dedim oda olmadı bu makinaya nasıl format atabilitim bilmiyorum
(İŞLEMCİ:Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8Mb Cache LGA1151 ( ANAKART:  MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Express 3400MHz(OC) DDR4)  (RAM:DDR4  16 GB )  (EKRANKARTI:  NVİDİA GeForce / GIGABYTE VGA,2GB,GTX680 OC,DDR5,256Bit,DVI,HDMI,DISPLAY PORT )

Yiğit Ateş

Hatalarda ne diyor? Aslında en güzeli hataların bir ekran görüntüsünü buraya geçmen olur.

andirinli

aynı dizüstünden bende kullanıyorum. hatta bu yazıyı laptopumdan ubuntu ile yazıyorum.
yükleme esnasında bana hiçbir sorun çıkartmamıştı. hatta ubuntu 8.10 ile birlikte gelmişti :)

ne hata yazdığını en azından birkaç tanesini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Kasa : RAIDMAX AEOLUS-ATX-WB
PowerSupply :CODEGEN SX500
Anakart : GIGABYTE  GA-970A-DS3
İşlemci :AMD Desktop FX-Series X8120 3.1
Bellek : 4 x 4 GB CORSAIR 1600Mhz, DDR3 CL9 Vegeance
Ekran Kartı : MSI R7 370 GAMING 2G AMD Radeon R7 370 2GB GDDR5 256 Bit
HDD : 4 x Sandisk SSD Plus 480GB
Monitör : 2 x DELL S2240T Dokunmatik

aspix

bende aynı marka bilgisayarıma ubuntu kuramıyorum klavyenın tuşları çalışmıyor windows 7 ile açtığımda da dos ekranı açılıyor tuşlara bastığım da da ^A şeklınde çıkıyor harfler yardımcı olan arkadaşlara teşekkurler

heartsmagic

İki platformda birden tuş sorunu varsa donanımsal bir arıza olamaz mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.