Masaüstü süslemelerini nasıl yapabilirim?

Başlatan heartsmagic, 01 Kasım 2012 - 23:37:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heartsmagic

@Quantal Quetzal, yarışma başlıklarımızda masaüstü bilgi paylaşımları yapmıyoruz. Hatta, sadece yarışmaya girecek masaüstü haricinde başka bir şey paylaşmıyoruz. Senin istediğin tarzda bilgiler için forumda başka başlıklarımız var bildiğin üzere, oraları kullanabilirsin bu türde isteklerin için. Zaten masaüstü paylaşımının yapıldığı başlığa bakarsan bile yeterli bilgiyi alırsın.

Not: Bu başlığa artık ileti geçmeyelim.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Quantal Quetzal

Alıntı yapılan: heartsmagic - 01 Kasım 2012 - 23:37:57
@Quantal Quetzal, yarışma başlıklarımızda masaüstü bilgi paylaşımları yapmıyoruz. Hatta, sadece yarışmaya girecek masaüstü haricinde başka bir şey paylaşmıyoruz. Senin istediğin tarzda bilgiler için forumda başka başlıklarımız var bildiğin üzere, oraları kullanabilirsin bu türde isteklerin için. Zaten masaüstü paylaşımının yapıldığı başlığa bakarsan bile yeterli bilgiyi alırsın.

Not: Bu başlığa artık ileti geçmeyelim.

çok iyi anlıyorum dediğinizi ve buradaki uygunsuzluğunu ama heartmagic ben yeni ve tecrübesiz olduğum için lütfen bana yardımcı olabilir misiniz. forumda bulabildiklerim çok sınırlı. en azından hangi programlar veya forumdaki başlıkları aryım. uyarınızı anlıyorum ve bir daha bu başlığı ileti geçmeyeceğim ve lütfen bana yardımcı olduktan sonra silin.
bunu yazdığım için de özür dilerim fakat çok heyecanlıyım linuxa karşı

heartsmagic

@Quantal Quetzal, bu konu "tek bir hamlede" anlatılacak bir konu değil ki. Her masaüstü farklı bileşenlere sahip. Süsleme diye tabir edeceğimiz şeyleri yapmak için de onlarca tercihin var. Bu nedenle diğer başlıkları incele dedim. Örneğin şu başlığı sondan geriye doğru gezebilirsin:
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=5.6550

İnsanlar neler kullandıklarını da söylüyorlar ara ara, onlardan yararlanabilirsin. Fakat acele etme, önce sistemi tanı biraz. Gerekiyorsa o başlıkta sorunu dile getir.

Bu iletileri birazdan temizleyelim.

Not: Unutmadan masaüstündeki resmin sahibi için de maşallah diyeyim. TB simgesi de çok yakışmış oraya :)

Quantal Quetzal

birincisi o masaüstüyle bnde yarışmaya giriyorum bnm o masaüstü :D ikincisi nasıl sileceim yorumlarımı :D

if

@Quantal Quetzal, yorumları biz kaldırırız. Bu arada siz de bu[1] konuyu okuyun:)

[1] http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=32631.0

heartsmagic

Masaüstüne dokunmayacağım zaten. İletileri de ayıklayıp ayırmış olalım böylece.

Quantal Quetzal

nasıl yaptıysan bilmiyorum teşekkür ederim :D